TimeTell Sales Team Branches

TimeTell en Zorg & Welzijn

TimeTell is al jarenlang partner van tientallen zorg- & welzijnsorganisaties. Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Waarom kiest Zorg & Welzijn voor TimeTell?

  • Flexibele inrichting; verschillende bedrijfsonderdelen kiezen eigen inrichting.
  • Efficiënt en gebruiksvriendelijk
  • Inzicht in planning versus realisatie
  • Inzichtelijke rapportages
  • Koppelingen met andere softwarepakketten mogelijk.

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor zorg- & welzijnsorganisaties? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tijdregistratie

Gemak, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Tientallen organisaties in Zorg & Welzijn maken al jaren met tevredenheid gebruik van TimeTell. Dit komt mede door de flexibele inrichting waarbij meerdere onderdelen binnen één organisatie hun eigen inrichting kunnen kiezen. Een branche waarin tijd erg kostbaar is en tijdregistratie dus vooral geen ballast moet zijn maar een gebruiksvriendelijke en dienende applicatie die gemak en inzicht biedt. Zowel voor de eindgebruiker als voor de beheerders.

Door tijdregistratie software met meerdere mogelijke dimensies aan te bieden sluit het goed aan bij de wensen van de klant. Tijdregistratie in combinatie met de geïntegreerde planningsmogelijkheden maakt TimeTell ook in deze branche een geschikte partner.

Zorg & Welzijn

Ziekenhuizen – Jeugdzorg – Zorgcombinaties – GGD-en – Laboratoria – Welzijnsorganisaties – Landelijke Zorg- & Welzijnsorganisaties

Veel gebruikte modules door Zorg & Welzijnsorganisaties

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Tijdregistratie

Met de Tijdregistratie module van TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel gewerkte uren registreren op activiteiten, projecten en/of klanten. Er kan hierbij ook gebruik worden gemaakt van een handscanner. Hiermee is er direct inzicht in de gewerkte uren van medewerkers maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden.

Verlof & Ziekte

De verlofregistratie van TimeTell is handig en krachtig. Medewerkers hebben inzicht in hun verlofsaldi, vakantieplanning en kunnen eenvoudig verlof aanvragen. De manager kan per e-mail, sms of WhatsApp op de hoogte worden gesteld van een verlofaanvraag. Via een overzichtelijk scherm kan de manager de aanvragen goedkeuren, waarbij inzicht wordt gegeven in de bezetting. Na goedkeuring zijn de verlofsaldi bijgewerkt en is het verlof in de weekstaat geregistreerd. Ziektemelding en de verwerking hiervan werken op een vergelijkbare manier.

Verlofregistratie TimeTell
TimeTell projectplanning

Planning

De softwaremodule Planning van TimeTell is een gebruiksvriendelijke en efficiënte tool voor personeels- en dienstroosterplanning, de planning van projecten en de allocatie van resources. Door de software te combineren met de module Tijdregistratie, kan op basis van data de planningen met de realisatie vergelijken worden en indien gewenst geoptimaliseerd.

App

Met de TimeTell App kunnen u en uw medewerkers altijd en overal uren registreren, planningen inzien, declaraties indienen en verlofaanvragen en goedkeuren. Via de app heeft iedereen de gegevens altijd up-to-date en bij de hand en dat zorgt voor veel flexibiliteit, transparantie en overzicht binnen de organisatie.

TimeTell App Verlof en Ziekte
TimeTell Planning dienstrooster

Overwerk

CAO’s en overwerkregelingen kunnen worden ingebracht, zodat overwerkuren en
compensatie automatisch berekend worden.

De juiste modules voor de gewenste functionaliteit

TimeTell is een modulair pakket. Er zijn drie hoofdmodules. Met de Tijdregistratie module kunnen medewerkers eenvoudig uren boeken. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunnen gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd worden.

Alle hoofdmodules zijn uitstekend te combineren met de App module . Hiermee is TimeTell altijd binnen handbereik en altijd en overal te gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk TimeTell te koppelen met een ander HR-, ERP-, of financieel systeem.

Bekijk hier ons module overzicht >>

TimeTell Sales Team

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw zorg- of welzijnsorganisatie?

Onze accountmanagers zijn branche gespecialiseerd en vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van TimeTell voor uw organisatie. Zij ontmoeten u graag persoonlijk op locatie of via Teams.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Scroll naar boven