TimeTell en Zakelijke dienstverlening

Ook voor de vaak complexe tijdregistratieoplossingen kiezen organisaties in de zakelijke dienstverlening al jaren voor TimeTell. Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Waarom kiezen zakelijke dienstverleners voor TimeTell?

  • TimeTell is breed inzetbaar: van eenvoudige tot complexe (tijdregistratie)oplossingen.
  • Organisatie specifieke inrichting.
  • Door jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u uitstekend adviseren en begeleiden.
  • Gebruiksvriendelijke en platformonafhankelijke software.
  • Koppelingen met andere softwarepakketten mogelijk.

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor zakelijke dienstverleners? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook voor complexe (tijdregistratie)oplossingen kan de zakelijke dienstverlener bij TimeTell terecht

TimeTell wordt breed ingezet bij de klanten uit de zakelijke dienstverlening. De toch vaak complexere tijdregistratie komt binnen deze branche veelvuldig voor. Van diverse soorten overwerk tot complexe toeslagberekeningen en verschillende verlofrechten, TimeTell biedt hier een zeer uitgebreide organisatiespecifieke oplossing voor.

Door onze jarenlange ervaring binnen de zakelijke dienstverlening kan TimeTell u goed adviseren en meenemen binnen deze processen. De combinatie van standaard software dat heel goed naar smaak ingeregeld kan worden op diverse vlakken maken het tot een succesvolle formule met als resultaat vaak een langdurige duurzame samenwerking tussen TimeTell en onze klanten.

Zakelijke dienstverleners

Accountantskantoren – Architecten – Consultants – Laboratoria – Financiële dienstverleners – IT-organisaties

Veel gebruikte modules door zakelijke dienstverleners

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Tijdregistratie

Met de Tijdregistratie module van TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel gewerkte uren registreren op activiteiten, projecten en/of klanten. Er kan hierbij ook gebruik worden gemaakt van een handscanner. Hiermee is er direct inzicht in de gewerkte uren van medewerkers maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden.

App

Met de TimeTell App kunnen u en uw medewerkers altijd en overal uren registreren, planningen inzien, declaraties indienen en verlofaanvragen en goedkeuren. Via de app heeft iedereen de gegevens altijd up-to-date en bij de hand en dat zorgt voor veel flexibiliteit, transparantie en overzicht binnen de organisatie.

TimeTell App Verlof en Ziekte
TimeTell onkostendeclaratie

Declaratie

Met de Declaratie module van TimeTell kunnen uw medewerkers deze uitgaven online declareren via de app of pc. Zij voeren simpelweg de kosten in en voegen een foto of pdf toe van de bon of factuur. De software controleert de declaraties op verdachte kenmerken om fraude tegen te gaan. Vervolgens kan de manager de onkostendeclaratie goedkeuren en laten uitbetalen. Alle kosten staan in één systeem en het is meteen helder aan welk project of welke klant de kosten zijn verbonden..

Planning

De softwaremodule Planning van TimeTell is een gebruiksvriendelijke en efficiënte tool voor personeels- en dienstroosterplanning, de planning van projecten en de allocatie van resources. Door de software te combineren met de module Tijdregistratie, kan op basis van data de planningen met de realisatie vergelijken worden en indien gewenst geoptimaliseerd.

TimeTell projectplanning
Verlofregistratie TimeTell

Verlof & Ziekte

De verlofregistratie van TimeTell is handig en krachtig. Medewerkers hebben inzicht in hun verlofsaldi, vakantieplanning en kunnen eenvoudig verlof aanvragen. De manager kan per e-mail, sms of WhatsApp op de hoogte worden gesteld van een verlofaanvraag. Via een overzichtelijk scherm kan de manager de aanvragen goedkeuren, waarbij inzicht wordt gegeven in de bezetting. Na goedkeuring zijn de verlofsaldi bijgewerkt en is het verlof in de weekstaat geregistreerd. Ziektemelding en de verwerking hiervan werken op een vergelijkbare manier.

De juiste modules voor de gewenste functionaliteit

TimeTell is een modulair pakket. Er zijn drie hoofdmodules. Met de Tijdregistratie module kunnen medewerkers eenvoudig uren boeken. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunnen gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd worden.

Alle hoofdmodules zijn uitstekend te combineren met de App module . Hiermee is TimeTell altijd binnen handbereik en altijd en overal te gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk TimeTell te koppelen met een ander HR-, ERP-, of financieel systeem.

Bekijk hier ons module overzicht >>

Het TimeTell Sales Team

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Onze accountmanagers zijn branche gespecialiseerd en vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van TimeTell voor uw organisatie in de zakelijke dienstverlening. Zij ontmoeten u graag persoonlijk op locatie of via Teams.

Scroll naar boven