Software voor verlofregistratie

Wilt u de verlofdagen en het ziekteverzuim van uw medewerkers online registreren en verwerken? Dat kan met de module Verlof & Ziekte van TimeTell. Daarmee krijgen u en uw medewerkers inzicht in de verlofsaldi en ziekte- en betermeldingen. Dat maakt het plannen van projecten, vakanties en roosters eenvoudiger en transparanter.

Waarom verlofregistratiesysteem van TimeTell?

  • Online verlofdagen aanvragen, accorderen en verwerken in één
  • Veilig, betrouwbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk
  • Overzichtelijke rapporten genereren van verlofsaldi, ziektemeldingen en meer
  • Vakantieplanningen en werkroosters maken per afdeling of team
  • De module Verlof & Ziekte is te combineren met andere modules zoals de Tijdregistratie module.

Bent u geïnteresseerd in de oplossing voor de verlof- en ziekteregistratie van TimeTell?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze software.

Efficiënt online verlofregistratiesysteem

Houd u de verlofdagen registratie en het ziekteverzuim nog bij in Excel of met pen en papier? Dat kan zorgen voor veel chaos en onduidelijkheid. Een online verlofregistratiesysteem is overzichtelijk, efficiënt en bespaart tijd. U heeft continu een actueel overzicht van de ziektemeldingen, het geregistreerde verlof en de aanvragen. U verkrijgt zo inzicht in de verlofspreiding en de beschikbaarheid van medewerkers, zodat het opstellen van roosters en het plannen van projecten soepeler verloopt.

Verlofdagen online aanvragen

Houdt u de verlofdagen registratie en het ziekteverzuim nog bij in Excel of met pen en papier? Dat kan zorgen voor chaos en onduidelijkheid. Een online verlofregistratiesysteem is overzichtelijk, efficiënt en bespaart tijd. U heeft continu een actueel overzicht van de ziektemeldingen, het geregistreerde verlof en de aanvragen. U verkrijgt zo inzicht in de verlofspreiding en de beschikbaarheid van medewerkers, zodat het opstellen van roosters en het plannen van projecten soepeler verloopt.

Verlofregistratie TimeTell

Verlofdagen berekenen

Een verlofregistratiesysteem neemt nog veel meer werk uit handen. Zo is de verlofrechtberekening op basis van bijvoorbeeld leeftijd, schaal en dienstjaren mogelijk. Ook wordt wettelijk en bovenwettelijk verlof overzichtelijk weergegeven. Op die manier weten u en uw medewerkers hoeveel verlofdagen- of uren ze nog kunnen opnemen in de verschillende categorieën. Dat schept duidelijkheid en voorkomt dat vrije dagen verlopen.

 Ziekte- en betermeldingen

Voor elke organisatie is het van groot belang om het aantal ziektemeldingen te weten. Met de module Verlof & Ziekte worden ziekte- en betermeldingen automatisch online geregistreerd en verwerkt. Met de rapportagefunctie kunt u rapporten maken van deze gegevens om ze beter te analyseren. Zo kunt u bijvoorbeeld het ziekteverzuim in verschillende kwartalen of jaren tegen elkaar afzetten. Ook wordt inzichtelijk in welke periodes het ziekteverzuim hoog is. Daar kan de organisatie vervolgens op inspelen.

Tijdregistratie rapportages
TImeTell inklokken App

Verlofregistratie app

De TimeTell Verlofregistratie App maakt het mogelijk dat medewerkers ook op externe locaties verlofsaldi kunnen bekijken of verlof kunnen aanvragen. Veel medewerkers willen bijvoorbeeld ’s avonds, terwijl ze rustig op de bank zitten, hun verlofaanvraag indienen. Dat is met de verlofregistratie app geen probleem. De app is onderdeel van de TimeTell omgeving en dat betekent dat alle gegevens worden gesynchroniseerd met de TimeTell software. Wilt u graag meer informatie over de TimeTell Verlofregistratie App? Klik dan hier.

Verlof & Ziekte combineren met andere modules

De verlof- en verzuimregistratie is nog waardevoller wanneer u de data kunt koppelen aan bijvoorbeeld planningen. Wanneer u een totaaloplossing wenst, kan TimeTell u helpen. Wij bieden drie hoofdmodules aan: Tijdregistratie, Planning en Declaratie. De hoofdmodules zijn te combineren met onze submodules zoals Ziekte & Verlof. Alles modules zijn uiteraard ook individueel te gebruiken.

Wilt u meer weten over de verschillende modules? Klik dan hier.

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

TimeTell Medewerkers Pand
TimeTell Sales Team

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een softwareoplossing voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell App module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Scroll naar boven