urenverantwoording

Software voor urenverantwoording

Urenverantwoording was nog nooit zo makkelijk. Met de software van TimeTell registreren
u medewerkers online hun uren in een handomdraai. Dat maakt inzichtelijk hoeveel tijd ze
aan een project of klant besteden. Zo krijgt u grip op de planning, de productiviteit en het
financiële plaatje.

Waarom software van TimeTell?

  • Uren registreren via app, pc of klokterminal
  • Makkelijk in gebruik
  • Veilig en betrouwbaar
  • Koppeling mogelijk met ERP-, salaris- of HRM-systeem
  • Module Tijdregistratie is te combineren met andere modules zoals Planning

Wilt u meer inzicht krijgen in gemaakte uren? Dan is de Tijdregistratie module wat u zoekt.
Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Urenverantwoording: software om te groeien

Met de urenverantwoording software van TimeTell kunnen uw medewerkers snel en eenvoudig hun uren registreren, zelfs wanneer ze op locatie werken. Zo heeft u een helder overzicht van de gewerkte uren en rustmomenten per project, activiteit of opdrachtgever. Dit is essentiële informatie om de werkverdeling, begroting en planning van (toekomstige) projecten te optimaliseren en uw organisatie te laten groeien. De geregistreerde tijd is daarnaast ook van waarde om de facturen naar klanten te verantwoorden.

Rapporten urenverantwoording

Het registreren van de uren levert een schat aan informatie op. Met de software van TimeTell kunt u eenvoudig diverse rapportages genereren en de gegevens analyseren.
Genereer bijvoorbeeld een overzicht van de werk- en pauzetijden of de kosten en uren per project. Om uw medewerkers inzicht te geven in hun eigen data, kunt u individuele maandrapportages naar uw teamleden sturen. Op die manier is iedereen op de hoogte en kunnen wanneer gewenst aanpassingen worden doorgevoerd.

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Urenverantwoording met de App

Tegenwoordig werken veel mensen thuis of op locatie. Met de software voor urenverantwoording van TimeTell is dat echter geen probleem. Met de TimeTell App kunnen uw medewerkers altijd en overal hun uren registreren. Directe tijdregistratie is gemakkelijk, voorkomt vergissingen en bespaart tijd. De app is onderdeel van de TimeTell omgeving en dat betekent dat alle gegevens worden gesynchroniseerd met de TimeTell software. Op die manier is de urenregistratie altijd up-to-date en heeft iedereen toegang tot de gegevens.

Wilt u graag meer informatie over de TimeTell App? Klik dan hier.

De klokterminal voor aanwezigheidsregistratie

Als organisatie is het belangrijk om te weten welke medewerkers aan- en afwezig zijn. Met de klokterminal van TimeTell gaat het in- en uitklokken makkelijk en snel. Medewerkers kunnen zich bijvoorbeeld via een druppel, een vingerafdruk of een badge aan- en afmelden. Ook jobregistratie via een barcodescanner is mogelijk. Net als de andere modules van TimeTell, is de klokmodule te combineren met de software voor urenverantwoording.

Is de klokterminal iets voor uw organisatie? Hier vindt u meer informatie.

 Extern uren laten goedkeuren

Als uw medewerkers vaak op externe locaties werken, is de module Extern goedkeuren een aanrader. Het grote voordeel is dat externe partijen dan boekingen kunnen goedkeuren en aftekenen. Een extra licentie is daarvoor niet nodig. Stel dat u een hoveniersbedrijf hebt. De opdrachtgever kan dan na het werk de uren van de werknemers op locatie eenvoudig accorderen. Hij of zij hoeft alleen maar een handtekening in de TimeTell App te zetten en de urenverantwoording is geregeld.

Inzicht in Verlof- & ziekte

Ook de module Verlof & ziekte is een waardevolle aanvulling op de software urenverantwoording. Met deze functie kunt u verlof en ziekte registreren en verlofaanvragen verwerken. Zo heeft u een overzicht van de verlofdagen, de spreiding van de vakantiedagen en het ziekteverzuim. Dan is duidelijk of er genoeg bezetting is en kunnen de werkroosters en de vakantieplanningen worden gemaakt (zie afbeelding). De module komt ook uw medewerkers van pas. Zij zien met een druk op de knop hun verlofsaldi, zodat ze weten hoeveel verlofdagen ze nog te besteden hebben.

Verlofregistratie TimeTell
Tijdregistratie rapportages

Rapporten: maak gebruik van data

Door de Rapport module te combineren met de Tijdregistratie module is het mogelijk om diverse rapporten te genereren. Met de gegevens van de urenverantwoording kunt u bijvoorbeeld rapporten maken over geplande en gerealiseerde uren of budgetten per project in een bepaalde periode. Om het u gemakkelijk te maken, bevat de Rapport module meerdere standaardrapportages om uit te draaien. Het is daarnaast ook mogelijk om zelf rapporten te ontwikkelen. De documenten exporteert u eenvoudig naar bijvoorbeeld MS Excel en pdf en deze kunt u vervolgens delen met uw team.

Lees hier meer over de Rapport module.

Urenverantwoording uitbreiden

TimeTell is een modulair systeem en heeft drie hoofdmodules die individueel of samen kunnen worden gebruikt. Ze zijn te combineren met submodules als Ziekte & Verlof.

De eerste hoofdmodule is Tijdregistratie. Dat is de oplossing voor urenverantwoording. De hoofdmodule Planning helpt u om projecten nog beter te organiseren en de roosters eenvoudiger te plannen. De derde hoofdmodule is Declaratie. Met deze softwareoplossing weet u zeker dat declaraties foutloos en snel verlopen, waar u ook bent.

Klik hier voor meer informatie over onze de software-modules.

Software urenverantwoording koppelen

Wanneer u gebruik maakt van meerdere softwareoplossingen van TimeTell, dan raden we de Koppelmodule aan. Daarmee is het mogelijk om data uit bijvoorbeeld ERP- en HRM- pakketten te importeren of exporteren. Daardoor beschikt u over alle informatie op één plek, hoeft u niets dubbel in te voeren en bespaart u een hoop kosten.

Benieuwd of onze software aan uw HRM-, payroll-, ERP-, of financieel systeem kan worden gekoppeld? Klik dan hier. We gaan ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

TimeTell Medewerkers Pand

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

Wilt u meer horen over onze oplossing voor urenverantwoording?

TimeTell vertelt u graag meer over de software voor urenverantwoording voor 50 gebruikers of meer. Bel ons via het nummer 070-3114811 of vul het aanvraagformulier in. We kijken ernaar uit om u te spreken!

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven