Totaaloplossing urenregistratie

Is uw organisatie op zoek naar een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor urenregistratie? Dan kunnen wij u helpen. Met de urenregistratie software van TimeTell krijgt u inzicht in de tijd die uw medewerkers aan een project besteden en weet u precies wanneer ze aan-of aanwezig zijn.

De voordelen van TimeTell

  • Urenregistratie via pc, app of klokterminal
  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Snelle implementatie door onze eigen consultants
  • Voldoet aan de hoogste veiligheidseisen
  • Koppeling mogelijk met uw ERP-, HRM- of financieel systeem
  • Waardevolle bedrijfsinzichten via dynamische rapportages

Bent u geïnteresseerd in een urenregistratie systeem voor uw organisatie?
Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Eenvoudig en snel uren bijhouden

Met de module Tijdregistratie van TimeTell is urenregistratie kinderspel. Uw medewerkers kunnen in een handomdraai hun uren bijhouden en deze koppelen aan bijvoorbeeld projecten of klanten. Zo is het meteen duidelijk hoeveel uren medewerkers hebben gewerkt en in welke projecten en klanten ze deze tijd hebben geïnvesteerd. De gemaakte uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning, zodat u meer overzicht en grip creëert. Bij TimeTell weten we dat elke organisatie uniek is. Daarom is het mogelijk om onze urenregistratiesoftware in te richten naar uw wensen, zodat het perfect aansluit bij uw organisatie.

Inzicht in werkuren en pauzes

De urenregistratie software van TimeTell stelt u in staat om overzichtelijke rapportages te genereren. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van onder andere de werk- en pauzetijden en gewerkte overuren. Het is mogelijk om per medewerker een maandrapportage uit te draaien en deze vervolgens per mail naar ze toe te sturen. Op die manier hebben uw medewerkers in een oogopslag inzicht in de geregistreerde uren.

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Urenregistratie App

Tegenwoordig werken steeds meer mensen thuis of op een externe locaties. Met de TimeTell Urenregistratie App is dat geen probleem. Via de urenregistratie app kunnen uw medewerkers eenvoudig hun uren registreren, waar ze ook zijn. Dit kan via de pc, tablet of smartphone. De geregistreerde uren worden online gesynchroniseerd met de software van TimeTell. Iedereen heeft op die manier toegang tot dezelfde informatie en is altijd up-to-date. Hier vindt u meer informatie over de TimeTell Urenregistratie App.

Aanwezigheidsregistratie via de TimeTell klok

Via de klokterminal van TimeTell kunnen medewerkers zich eenvoudig in- en uitklokken. Zo is meteen duidelijk wie aanwezig is en wie niet. Ook ziet u waarom uw medewerkers niet aanwezig zijn, bijvoorbeeld vanwege ziekte. De klokoplossing is volledig geïntegreerd met de urenregistratiesoftware van TimeTell. Uw organisatie krijgt inzichtelijk bij welke klokterminal en op welke locatie een medewerker zich heeft aan- of afgemeld met een RFID-pasje, sleutelhanger (druppel) of vingerafdruk. Klik hier wanneer u meer informatie wilt over de Klok module van TimeTell.

 Urenregistratie extern goedkeuren

TimeTell verbetert de software regelmatig. Zo is sinds versie 9.4 is de module ‘Extern goedkeuren’ te gebruiken. Daarmee kunt u externe partijen de urenboekingen laten goedkeuren zonder dat u daarvoor extra licenties nodig heeft. De externe partijen kunnen door het zetten van een handtekening in de TimeTell Urenregistratie App de boekingen eenvoudig aftekenen. Deze module is vooral waardevol wanneer uw medewerkers regelmatig op externe locaties werken.

Urenregistratie software: Verlof & ziekte

Door verlof- en ziekteregistratie krijgt u als organisatie inzicht in het ziekteverzuim en de verlofaanvragen. Via de Verlof en Ziekte module van TimeTell wordt de hele workflow ondersteund: van de aanvraag en accordering tot de verwerking van saldi. Alle medewerkers kunnen hun eigen verlofsaldi inzien, zodat ze ook weten hoeveel vakantiedagen ze nog tegoed hebben. Daarnaast is het mogelijk om de vakantieplanning grafisch in beeld te brengen (zie afbeelding). Daardoor is het per afdeling direct duidelijk wanneer medewerkers afwezig zijn. Dat maakt het plannen van werkzaamheden een stuk gemakkelijker.

Verlofregistratie TimeTell
Tijdregistratie rapportages

Urenregistratie rapportages

Door de module Tijdregistratie te koppelen met de Rapport module, is het mogelijk overzichtelijke statische en dynamische rapportages te genereren. U kunt bijvoorbeeld rapportages maken over gebruikte en geplande budgetten of geplande en gerealiseerde werkuren. Wanneer u gebruik maakt van dynamische rapportages kunt u verschillende soorten grafieken in beeld brengen, gegevens filteren, groeperen en meer. Daarnaast is de functie beschikbaar om zelf rapporten te ontwerpen, zodat ze passen bij de look en feel van uw organisatie.

Planning- & declaratiesoftware

Naast de oplossing voor urenregistratie biedt TimeTell nog twee oplossingen: planning en declaratie. De Planning module is ideaal voor projectplanning en personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunt u eenvoudig onkosten declareren. Deze module is zeker in combinatie met de App module een aanrader. Dan kunt u waar u ook bent de onkosten declareren met uw telefoon of tablet.

TimeTell onkostendeclaratie

Urenregistratie software combineren

De TimeTell hoofdmodules Tijdregistratie, Planning en Declaratie kunnen worden gecombineerd. Daarnaast kunt u nog een of meerdere submodules toevoegen. Op die manier creëert u een pakket dat past bij uw organisatie. U kunt op elk moment modules toevoegen of juist verwijderen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden over het combineren van de modules.

TimeTell Medewerkers Pand

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u geïnteresseerd in de flexibele TimeTell urenregistratiesoftware voor 50 gebruikers of meer? Of wilt u eerst meer informatie over urenregistratie voor uw werknemers? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070 311 48 11 of vul het aanvraagformulier in.

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven