EuropeGermanBelgium

TimeTell Planning

TimeTell Planning biedt u verschillende geïntegreerde planningsmogelijkheden, zo is het bijvoorbeeld een krachtige tool voor projectplanning en personeelsplanning. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor agenda – en budgetplanning.

Kenmerken:
Resource Allocatie Planning
N

Matchen van de vraag met beschikbare capaciteit.

N

Beschikbare capaciteit houdt rekening met verlof, ziekte en reeds geplande taken.

N

Selectie op competenties mogelijk.

N

Agendaplanning op week- en dagniveau

N

Reserveert tijd in de persoonlijke (TimeTell) agenda.

N

Agenda kan gesynchroniseerd worden met MS outlook.

N

Vanuit agenda kan door ‘drag ’n drop’ tijd worden geschreven in de weekstaat.

Project Planning
N

Planning van taken en activiteiten.

N

Planning van projectkosten.

N

Onderlinge afhankelijkheden tussen geplande taken en activiteiten.

N

Milestones en baselines.

N

Grafische weergave Gantt charts.

N

Met TimeTell kan men zowel online als on-premises werken

Een korte introductie:
Projectplanning:

Met TimeTell kan men projectplannen maken compleet met grafische weergave van de fasen in de vorm van Gantt charts. Verder biedt TimePlan de mogelijkheid om te werken met onderlinge afhankelijkheden, baselines en milestones.

Personeelsplanning:

Allocatie Planbord
Het Allocatie Planbord is het hart van het TimePlan planningsproces. Op dit Planbord wordt de capaciteits-vraag (resource aanvraag), geconfronteerd met het capaciteits-aanbod (beschikbaarheid). Op basis van deze informatie kunnen medewerkers worden ingepland op een week- of dagplanning. Deze planning kan vervolgens worden weggeschreven of gesynchroniseerd met de TimeTell of Outlook agenda.

Beschikbaarheid
De beschikbaarheid maakt onderdeel uit van het Allocatie Planbord en geeft inzicht in het aantal uur dat men ingepland zou kunnen worden. De beschikbaarheid is gebaseerd op verlof en ziekte, contracturen en competenties, die in de stamgegevens van TimeTell kunnen worden vastgelegd. Verlof en ziekte kan uit TimeTell of uit een extern systeem geïmporteerd worden.

Budgetplanning:

Met behulp van de budget module kunnen budgetten opgesteld worden. Het kan een budget zijn in tijd of geld ( uur *tarief). Er zijn duidelijke overzichten beschikbaar waarin de realisatie wordt weergegeven, zodat duidelijk wordt wat de uitputting van het budget is. Bij budgetoverschrijding kan TimeTell een e-mail sturen.

Agenda (Dienstrooster) planning:

In de agenda module kunnen planningen en afspraken worden vastgelegd. Deze agenda kan ook worden gebruikt voor dienstrooster planning. Bij dienstrooster planning worden medewerkers op bepaalde diensten ingedeeld. Bijvoorbeeld: ochtend-, middag-, of avonddienst.

TimeTell geeft enerzijds inzicht in de beschikbaarheid en anderzijds in de gevraagde diensten. Op basis van vraag en aanbod kan men vervolgens op basis van drag & drop mensen op een bepaalde dienst via het planbord inplannen in de agenda. De medewerker kan vervolgens in zijn agenda zien voor welke diensten hij is ingepland. De agenda is ook beschikbaar via de TimeTell App. De TT Agenda kan gesynchroniseerd worden met de Microsoft Outlook agenda.

 

INTERESSE IN TIMETELL PLANNING OF LIEVER EERST MEER INFORMATIE?

Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070-311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Informatie aanvragen
CONTACT

Contact