TimeTell Tijdregistratie Software App

TimeTell Appeenvoudig en gebruiksvriendelijk

Met de TimeTell App kunnen u en uw medewerkers altijd en overal uren registreren, planningen inzien, declaraties indienen en verlofaanvragen en goedkeuren. Via de app heeft iedereen de gegevens altijd up-to-date en bij de hand en dat zorgt voor veel flexibiliteit, transparantie en overzicht binnen de organisatie.

Meer weten? Lees nu onze gratis whitepaper

Waarom de TimeTell App?

  • Plaats- en tijdonafhankelijk uren registreren
  • Externe boekingen laten goedkeuren
  • Direct onkosten en gereden kilometers declareren
  • Aan- en afwezigheid op kantoor of externe locaties registreren
  • Eenvoudig verlof aanvragen, goedkeuren en saldi inzien
  • Veilig en gemakkelijk in gebruik
TimeTell Softwaremodules - Tijdregistratie Declaratie Planning

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van de TimeTell App voor uw organisatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Urenregistratie met de TimeTell App

Combineert u de module Urenregistratie met de TimeTell App, dan kunnen uw medewerkers altijd en overal hun uren en activiteiten registreren. Zij kunnen de geregistreerde uren eventueel voorzien van extra tekstuele informatie. Deze directe tijdregistratie is gemakkelijk, voorkomt vergissingen en bespaart tijd. Naast urenverantwoording is het mogelijk chronologische (van/tot) tijden te registreren. Al deze gegevens worden direct bijgewerkt in de TimeTell weekstaat. Als manager heeft u bovendien de mogelijkheid via de app weekstaten goed- of af te keuren.

Edwin Veldman, applicatiebeheerder

Verlof- & ziekteregistratie via de app

In combinatie met de module Verlof & Ziekte, biedt de app de mogelijkheid om verlof aan te vragen. Dit geeft medewerkers de vrijheid om bijvoorbeeld ’s avonds in alle rust een verlofaanvraag in te dienen. Managers kunnen in de app de verlofaanvragen controleren en goedkeuren. Zo weten de werknemers meteen waar ze aan toe zijn. Bovendien biedt de app inzicht in het verlofsaldo, zodat duidelijk is hoeveel verlof er nog opgenomen kan worden. Als een verlofaanvraag is goedgekeurd, is dit direct zichtbaar in de weekstaat.

TimeTell App Verlof en Ziekte

Declaraties indienen met de TimeTell App

In combinatie met de TimeTell module Declaratie kan je via de app van TimeTell eenvoudig onkosten declareren. Denk aan gereden kilometers en de lunch- of parkeerkosten. Met de smartphone maak je een foto van de bon of factuur en voegt deze als bijlage bij de kostendeclaratie in de app. Daardoor zijn verloren en verkleurde bonnetjes verleden tijd.
Een andere handige functionaliteit in de app is de ritregistratie. Door een koppeling met Google Maps kan de TimeTell App via een routeregistratiefunctie de afstand en kilometerkosten berekenen.

In- en uitklokken met de TimeTell App

Met de TimeTell App kunnen medewerkers zich onafhankelijk van plaats aan- en afwezig melden. Zeker wanneer uw personeel regelmatig thuis of op een externe locatie werkt, is het een must de Klok module met de app te combineren. In het TimeTell receptiescherm kan de aan- of afwezigheid getoond worden, evenals de plek van aanmelding, net als dat bij een fysieke klokmelding het geval is. Zo weet de organisatie wie waar aanwezig is, bijvoorbeeld in geval van calamiteiten.

TImeTell inklokken App
TimeTell App Geofencing

Geofencing bij aan- en afmelden

Geofencing maakt het mogelijk dat medewerkers zich alleen op toegestane locaties via de app aan- en afmelden. Als organisatie kunt u diverse locaties instellen, bijvoorbeeld de bedrijfsvestigingen, kantoren van opdrachtgevers en thuisadressen. Uiteraard komt de privacy niet in het geding: als geofencing aanstaat, wordt de locatie van de gebruiker niet permanent bijgehouden. Alleen op het moment van aan- of afmelden wordt de locatie gecontroleerd.

Extern goedkeuren via de app

Sinds TimeTell versie 9.4 is het mogelijk om gebruik te maken van de TimeTell module Extern goedkeuren. Daardoor kunnen externe partijen via de app boekingen goedkeuren en aftekenen op locatie, zonder dat u hiervoor extra licenties nodig heeft. De opdrachtgever hoeft alleen maar een handtekening in de TimeTell App te zetten en de urenverantwoording is geregeld. Deze functie is vooral erg handig wanneer uw medewerkers voor externe partijen werkzaamheden verrichten.

TimeTell Softwaremodules - stel zelf uw pakket samen

TimeTell App met andere modules combineren

TimeTell is een modulair pakket, bestaande uit verschillende hoofd- en submodules. Al onze softwaremodules kunnen eenvoudig worden gecombineerd, zodat u zelf het pakket samenstelt dat past bij uw organisatie. De TimeTell App is een uitstekende mobiele aanvulling op de hoofdmodules Tijdregistratie, Declaratie en Planning van TimeTell.

Wilt u meer weten over de verschillende modules? Klik dan hier.

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

TimeTell Team voor kantoor
Het TimeTell Sales Team

Interesse in de App van TimeTell?

Bent u benieuwd of de TimeTell App goed past bij uw organisatie (+50 medewerkers)? Of heeft u andere vragen? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 311 48 11 of via het onderstaande formulier meer informatie aanvragen.

Scroll naar boven