Betrouwbare Timesheet software

Wilt u inzicht in de gewerkte uren per medewerker, klant of project? Dan is de Tijdregistratie module precies wat u zoekt. Door te werken met online timesheets creëert u een transparant overzicht van budgetten, overuren en werkelijk gemaakte uren. Daardoor krijgt u controle op de productiviteit en het helpt u bij het plannen van roosters en toekomstige projecten.

Waarom de timesheet software van TimeTell?

  • Veilige software, gemakkelijk in gebruik
  • Onze eigen consultants implementeren de software voor u
  • Koppeling mogelijk met uw ERP-, HRM- of financieel systeem
  • Met een druk op de knop inzichtelijke rapporten uitdraaien
  • Ruim 130.000 gebruikers werken dagelijks met TimeTell software

Benieuwd naar de voordelen van timesheet software voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Timesheet: wat is dat?

Het werken met timesheets is de ideale oplossing voor het bijhouden van uren. Medewerkers kunnen hun uren per project of klant eenvoudig online noteren in het timesheet, zodat het in een oogopslag helder is hoeveel tijd ze hebben besteed aan bepaalde werkzaamheden en activiteiten. Door de analyse van de uren kunt u de taakverdeling, de begroting en de planning van projecten evalueren en optimaliseren. Omdat elke organisatie andere behoeften heeft, is onze timesheet software in te richten naar uw wensen. Zo haalt uw organisatie het meeste uit het gebruik van timesheets.

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Een helder overzicht met timesheets

Het gebruik van timesheet software levert veel data op. Dat maakt het mogelijk om waardevolle rapporten te genereren. Daarmee heeft u een handig overzicht in handen van hoeveel uren daadwerkelijk zijn gewerkt, maar het geeft ook inzicht in pauzetijden en overuren. Het is mogelijk om een (maand)rapport per project te maken, maar ook per medewerker. Zo krijgt niet alleen u een goed beeld van de uren, maar ook uw individuele teamleden. Dat zorgt voor controle en rust.

Timesheet app

Voor veel organisaties is het onhandig wanneer de timesheet alleen op kantoor kan worden ingevuld. Medewerkers werken mogelijk thuis of op locatie en dan is de kans groot dat het uren registreren minder secuur gebeurt. De TimeTell Timesheet App biedt uitkomst. Via de app kunnen de teamleden de timesheet invullen, waar ze ook zijn. De geregistreerde uren worden online gesynchroniseerd met de software van TimeTell. Op die manier is de urenregistratie in de timesheet up-to-date en heeft iedereen toegang tot de actuele gegevens. Wilt u gebruik maken van de TimeTell Timesheet app?

Klik hier voor meer informatie over de TimeTell Timetsheet App >>

Timesheet combineren met de klok module

De hoofdmodule Tijdregistratie kan met andere modules van TimeTell worden gecombineerd. Zo kunt u het werken in timesheets combineren met de Klok module, waarmee medewerkers zich eenvoudig kunnen in- en uitklokken, zodat het meteen duidelijk is wie aanwezig is. Ook ziet u bij welke klokterminal en op welke locatie een personeelslid zich heeft aan- of afgemeld. Het in- en uitklokken kan bijvoorbeeld met een sleutelhanger (druppel) of vingerafdruk.

Klik hier voor meer informatie over de klok-oplossingen van TimeTell >>

 Timesheet: extern goedkeuren

Werken uw medewerkers geregeld op externe locaties? Dan is het wel zo gemakkelijk wanneer de externe partij de in de timesheet genoteerde uren kan goedkeuren en aftekenen. Wanneer u bijvoorbeeld een cateringbedrijf heeft, kan de opdrachtgever na het event de uren van de medewerkers accorderen zodat de timesheet up-to-date is. Hiervoor zijn geen extra licenties nodig en het kan eenvoudig via de TimeTell App. Wilt u de module Tijdregistratie en de submodule Extern goedkeuren combineren? Dan is het wel belangrijk dat u TimeTell versie 9.4 heeft.

Verlofregistratie TimeTell

Geïntegreerd met Verlof- & ziekteregistratie

Als organisatie is het ook belangrijk om ziekteverzuim, vakantiedagen en verlofdagen te registreren. Ook voor medewerkers is het prettig wanneer ze hun verlofsaldi kunnen inzien, zodat ze weten of ze nog een vrije dag mogen opnemen. Met de module Verlof & Ziekte van TimeTell is verlof- en ziekteregistratie kinderspel. De verlofaanvraag en het accorderingsproces kan binnen TimeTell worden afgehandeld. Bovendien kunt u de vakantieplanning grafisch in beeld te brengen (zie afbeelding) voor een bepaald team of bepaalde afdeling. Dat maakt plannen een stuk eenvoudiger.

Rapporten van Timesheets

Het invullen van een online timesheet levert veel informatie op. Met de Rapport module is het mogelijk om verschillende rapportages uit te draaien, zodat je de verzamelde gegevens makkelijk kunt analyseren. Denk aan rapporten over gewerkte en geplande uren per project, rapportages over budgetten of pauze-en werkuren per team. Zowel grafische als tabellarische rapporten zijn mogelijk, evenals Excellijst rapportages. U kunt zelf het dashboard inrichten, zodat u met een paar klikken de rapportages creëert die voor uw organisatie waardevol zijn.

Tijdregistratie rapportages

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell Tijdregistratie voor uw organisatie?

Timesheets koppelen

Waarschijnlijk maakt uw organisatie gebruik van een HRM-, payroll-, ERP-, en/of financieel systeem. Daarom heeft TimeTell ook een Koppel module. Daarmee kunnen data uit andere softwarepakketten worden geïmporteerd of geëxporteerd. Ook kunt u met de Koppel module de TimeTell agenda synchroniseren met de persoonlijke MS Outlook agenda. Kijk hier of onze software kan worden gekoppeld met uw huidige pakketten.
Daarnaast kunt u ons altijd contacteren, dan kijken we samen naar de beste oplossing. Wij bespreken het graag met u. 

De modules van TimeTell

Misschien wilt u niet alleen gebruik maken van timesheets, maar bent u ook geïnteresseerd in andere oplossingen van TimeTell. Dat kan! TimeTell heeft drie hoofdmodules die kunnen worden aangevuld met submodules.

De Tijdregistratie module is voor het registreren van uren in timesheets. De Planning module helpt u bij het maken van dienst- en personeelsroosters en de Declaratie module is handige software voor het declareren van onkosten

Bekijk hier ons module overzicht >>

TimeTell Medewerkers Pand

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

Wilt u graag werken met timesheets?

Zoekt u software voor werken met timesheets voor 50 gebruikers of meer? TimeTell heeft wat u zoekt. Neem telefonisch contact met ons op via via 070-3114811 of vul het aanvraagformulier in. Dan bespreken we de mogelijkheden.

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven