Eenvoudig tijdschrijven met TimeTell

Met de softwareoplossing voor online tijdschrijven is urenregistratie een koud kunstje. De module Tijdregistratie maakt inzichtelijk hoeveel uren uw medewerkers aan een project, activiteit of klant besteden. Zo krijgt u grip op en inzicht in de productiviteit, de kosten en de planning.

Waarom de software van TimeTell?

  • Tijdschrijven via pc, app of klokterminal
  • Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid
  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Koppeling mogelijk met ERP-, financieel-, salaris- of HRM-systeem
  • Inzicht in waardevolle gegevens via rapportages op maat
  • Combinaties van meerdere modules is mogelijk

Bent u zoek naar een oplossing voor tijdschrijven? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van onze module Tijdregistratie voor uw organisatie

Softwareoplossing tijdschrijven

De software van TimeTell maakt tijdschrijven eenvoudig. Uw medewerkers kunnen in een mum van tijd uren boeken op activiteiten of projecten waar ze aan werken. Dit geeft inzicht in de gewerkte uren per medewerker. Ook is het in een oogopslag duidelijk hoeveel uren aan een bepaald project of een bepaalde klant zijn besteed. Door de analyse van de uren is het mogelijk de werkverdeling, begroting en planning van (toekomstige) projecten te verbeteren. Naast het registreren van de uren is de software optimaal voor het bijhouden van de aanwezigheid- en afwezigheid van medewerkers, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Teamlid- en teamoverzicht

Met de software van TimeTell is het mogelijk om diverse rapportages te genereren. Deze rapporten geven bijvoorbeeld inzicht in werk- en pauzetijden en de min-uren en plus-uren. Dit kan op teamniveau, maar ook op individueel niveau. U kunt per medewerker maandrapportages maken en deze vervolgens online met uw medewerkers delen. Dit geeft alle teamleden helderheid en zorgt ervoor dat het tijdschrijven zich loont. U kunt zelf de lay-out van de rapportages ontwerpen en eenvoudig exporteren naar MS Excel, pdf en andere formaten.

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

App voor tijdschrijven

Werken uw medewerkers regelmatig thuis of op een externe locatie? Geen probleem. Met de TimeTell App kunnen uw medewerkers altijd, snel en overal tijdschrijven. Ze hoeven niet meer te wachten tot ze op kantoor zijn en zo worden fouten voorkomen. De app is onderdeel van de TimeTell omgeving en de geboekte uren worden online gesynchroniseerd met de TimeTell software. Daardoor heeft iedereen toegang tot de informatie en gegevens. Wilt u meer weten over de TimeTell App voor tijdschrijven? Klik dan hier.

Klok module: Voor aan- en afwezigheid

De klokterminal van TimeTell is een handige oplossing om de aan- en afwezigheid van medewerkers te registreren. U ziet via het in- en uitkloksysteem op welke locatie een medewerker zich heeft aan- of afgemeld. Het aan- en afmelden kan bijvoorbeeld via een sleutelhanger, een vingerafdruk of een badge. Ook pauzes en dienstreizen kunnen worden geregistreerd. De klokoplossing is volledig geïntegreerd met de software voor tijdschrijven en daardoor perfecte te combineren. Bent u geïnteresseerd in de klok module? Klik dan hier voor meer informatie.

 Module extern goedkeuren

Werken uw medewerkers regelmatig op externe locaties? De module Extern goedkeuren van TimeTell (vanaf versie 9.4) biedt dan uitkomst om tijdschrijven makkelijker te maken. Met deze functie kunnen externe partijen gewerkte uren goedkeuren en aftekenen, zonder dat u daarvoor een extra licentie nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld een schildersbedrijf heeft, kan de klant na het werk de boekingen van de schilders op locatie accorderen. Het aftekenen gaat heel eenvoudig via een handtekening in de TimeTell App.

Verlof- & ziekte module

Als manager is het belangrijk om inzicht te hebben in de hoeveelheid verlofdagen, de verlofspreiding en het ziekteverzuim van medewerkers. Met de module verlof & ziekte kan verlof en ziekte worden geregistreerd en de vakantieplanningen (zie afbeelding) worden gemaakt. Zowel de verlofaanvraag als het accorderingsproces kunt u via deze module afwikkelen. Uw medewerkers zien met een druk op de knop hun verlofsaldi, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is ook de berekening van verlofrecht op basis van bijvoorbeeld schaal en dienstjaren mogelijk. Dat neemt heel wat werk uit handen.

Verlofregistratie TimeTell
Tijdregistratie rapportages

Rapport module: meer inzicht

Tijdschrijven resulteert in handige gegevens voor het genereren van overzichtelijke rapporten. Denk bijvoorbeeld aan rapportages over geplande en gerealiseerde uren per medewerker of project in een bepaalde periode. Zowel grafische als tabellarische rapporten zijn mogelijk, evenals Excellijst rapportages. De module bevat talrijke standaard rapportages, maar u kunt deze ook naar wens aanpassen. Op die manier creëert u rapportages die waardevol zijn voor uw organisatie.

Koppel module: voorkom dubbele invoer

Alle software van TimeTell, zoals de oplossing voor tijdschrijven, heeft als voordeel dat via de Kopp elmodule data uit andere softwarepakketten kunnen worden geïmporteerd of geëxporteerd. Zo beschikt u altijd over de actuele gegevens en wordt dubbele invoer vermeden. Met een tal van ERP- en HRM-pakketten is koppeling mogelijk. Check of onze software kan worden gekoppeld aan uw HRM-, payroll-, ERP-, of financieel systeem, mogelijke koppelingen. Ook kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hoofdmodules Planning en Declaratie

TimeTell is een modulair pakket met drie hoofdmodules. De module Tijdregistratie is voor online tijdschrijven zodat u meer inzicht krijgt in de besteding van uren. Onze tweede hoofdmodule is Planning. Daarmee wordt het plannen van projecten, de inzet van personeel en het dienstrooster een stuk eenvoudiger. Tot slot is er de Declaratie module waarmee u altijd en overal op een veilige manier kosten kunt declareren.
Alle hoofdmodules kunnen worden gecombineerd met de submodules zoals Rapport. Hier leest u meer over de module Planning en hier over de module Declaratie.

TimeTell Medewerkers Pand

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een softwareoplossing voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell App module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven