Tijdregistratie software & hardware

Bent u op zoek naar een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor tijdregistratie? Met de TimeTell tijdregistratie software en hardware creëert u controle, inzicht, grip en gemak voor uzelf en uw medewerkers.

Waarom TimeTell?

  • Tijdregistratie software beschikbaar als Online en On-Premises oplossing
  • Geïntegreerd kloksysteem mogelijk
  • Tijdregistratie middels TimeTell App indien gewenst
  • Koppeling mogelijk met ERP -, financieel -, salaris – of HRM-systeem.
  • Verlof- en ziekteregistratie
  • Uitgebreide rapportages en dashboards
  • Geïntegreerde oplossing met TimeTell Planning en/of TimeTell Declaraties mogelijk
TimeTell Softwaremodules - Tijdregistratie Declaratie Planning

Benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tijdregistratie voor uw personeel, snel en gemakkelijk

Met TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel gewerkte uren registreren op activiteiten, projecten en/of klanten. Hiermee is er direct inzicht in de gewerkte uren van medewerkers, maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden. Het tijdregistratiesysteem kan naar wens van uw bedrijf worden ingericht en geïmplementeerd.

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Inzicht in werktijden

Aan de hand van overzichtelijke rapportages heeft men inzicht in de werk- en pauzetijden. Dat geldt ook voor een situatie waar in plus-, minuren of overwerk wordt gemaakt. TimeTell biedt de mogelijkheid om per medewerker maandrapportages te genereren en per email naar de medewerkers te distribueren. Dit geeft uw medewerker inzicht, duidelijkheid en rust. De maandreportages kunnen naar wens van de organisatie worden opgemaakt en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van het bedrijfslogo.

Tijdregistratie app

Werken op locatie of vanuit huis? Met de TimeTell App en de Tijdregistratie Module is tijdschrijven plaatsonafhankelijk. Uren registreren via de tijdregistratie app gaat eenvoudig en snel. De app is bovendien integraal onderdeel van de TimeTell omgeving. De tijdregistraties worden online gesynchroniseerd met de TimeTell software, zodat het niet uitmaakt welk medium wordt gebruikt: de PC, tablet of smartphone. Iedereen heeft dezelfde informatie en is altijd up-to-date.

Klik hier voor meer informatie over de TimeTell Tijdregistratie App >>

Aan- en afwezigheid met kloksysteem van TimeTell

Met een klokterminal kan de aan- en afwezigheid van medewerkers worden geregistreerd. TimeTell kan zichtbaar maken bij welke klokterminal en op welke locatie iemand zich heeft aan- of afgemeld. Identificatie vindt plaats door middel van een RFID pasje, sleutelhanger of vingerafdruk. Ook de reden van de afwezigheid (bijvoorbeeld een dienstreis) kan worden aangegeven.

Klik hier voor meer informatie over de klok-oplossingen van TimeTell >>

 Module: extern goedkeuren

Sinds TimeTell versie 9.4 is het mogelijk gebruik te maken van de module ‘Extern goedkeuren’. Met deze module kunt u externe partijen boekingen laten goedkeuren zonder dat u hiervoor extra licenties nodig heeft. En u kunt boekingen op locatie laten aftekenen door externe partijen door middel van een handtekening in de TimeTell Tijdregistratie App. Erg handig voor het registeren van tijd wanneer uw werknemers bij externe partijen (op locatie) werkzaamheden verrichten.

Verlofregistratie TimeTell

Verlof- & ziekteregistratie

In TimeTell kan verlof en ziekte geregistreerd worden. De hele workflow van het aanvragen, goedkeuren en verwerken van het saldi wordt ondersteund. Voor een manager, die de verlofaanvragen moet goedkeuren, is het belangrijk om inzicht te hebben in de spreiding van de diverse verlofaanvragen. TimeTell kan de vakantieplanning grafisch laten zien (zie afbeelding), zodat voor iedereen duidelijk is wanneer medewerkers afwezig zijn. Daarnaast hebben medewerkers altijd inzicht in hun verlofsaldi. Verlofaanvragen kunnen verstuurd worden per e-mail, sms of whatsapp.

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell Tijdregistratie voor uw organisatie?

Tijdregistratie rapportages

In de Rapport module zitten honderden standaardrapporten. Zowel grafisch als tabellarisch. Daarnaast is het ook mogelijk zelf rapporten te maken (lay-out en query). Ook drillen naar onderliggende informatie is mogelijk. Er kan een export naar MS Excel, PDF en andere formaten gerealiseerd worden. Ook dynamische rapporten kunnen vanuit deze module gegenereerd worden (draaitabellen, grafieken, filteren, groeperen, etc).

Tijdregistratie rapportages

Koppelen met ERP- of HRM-pakket

Met behulp van de Koppel module kan data uit andere software pakketten geïmporteerd of geëxporteerd. TimeTell kan met een breed scala ERP- en/of HRM-pakketten gekoppeld worden. Benieuwd of TimeTell ook kan koppelen met uw ERP- of HRM-pakket? Wij bespreken het graag met u. 

Koppelmogelijkheden TimeTell >>

Tijdregistratie combineren

TimeTell is een modulair pakket. Behalve Tijdregistratie biedt TimeTell nog twee hoofdmodules. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunnen gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd worden.

De Declaratie module is uitstekend te combineren met de App module . Deze combinatie maakt het mogelijk om altijd en overal onkosten te declareren met een smartphone.

Bekijk hier ons module overzicht >>

TimeTell Softwaremodules - stel zelf uw pakket samen
TimeTell Team voor kantoor

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.

Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.

TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell Tijdregistratie voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een tijdregistratiesysteem voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell Tijdregistratie module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Het TimeTell Sales Team
Scroll naar boven