urenverantwoording

Software voor projectregistratie

Is uw organisatie op zoek naar een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor projectregistratie? Dan biedt de software van TimeTell uitkomst. Met de module Tijdregistratie krijgt u inzicht in de gemaakte uren per project, klant of opdrachtgever. Zo heeft u meer grip op de voortgang van het project, het budget en de planning.

De projectregistratie software van TimeTell

  • Maakt uren- en projectregistratie via app, pc of klok gemakkelijk
  • Geeft u grip op projecten, gewerkte uren en het budget
  • Voldoet aan de hoogste veiligheidseisen
  • Wordt geïmplementeerd door onze eigen, ervaren consultants
  • Biedt een oplossing op maat die past bij uw organisatie
  • Is te koppelen met uw ERP-, HRM- of financieel systeem

Bent u geïnteresseerd in een gebruiksvriendelijk projectregistratiesysteem voor uw organisatie? Dan kunnen wij u helpen. Neem via onderstaande knop contact met ons op, dan vertellen wij u meer over de voordelen van onze software.

De voordelen van projectregistratie

TimeTell projectplanning

Wanneer uw organisatie veel verschillende projecten en klanten beheert, is een projectregistratiesysteem een must. Met de software voor projectregistratie van TimeTell kunnen uw medewerkers eenvoudig hun gewerkte uren bijhouden en deze koppelen aan de bijbehorende projecten of opdrachtgevers. In een oogopslag is duidelijk hoeveel tijd in een project of klant is geïnvesteerd en wanneer en waar de uren zijn gemaakt. Deze gegevens kunnen vervolgens worden afgezet tegen bijvoorbeeld de kosten of planning. Dat maakt een projectregistratiesysteem een belangrijke tool voor succesvol projectmanagement.

Overzicht uren en projectregistratie

TimeTell biedt verschillende softwaremodules aan, waarbij projectregistratie onder de module Tijdregistratie valt. Deze module combineert dus urenregistratie én projectregistratie. U als manager en uw medewerkers realiseren zo een overzicht van de geboekte uren per afzonderlijk project, klant of opdrachtgever, maar ook van de totaal gewerkte uren, overuren, de pauzetijden en meer. Van deze gegevens kunnen rapporten worden gemaakt. Bijvoorbeeld van geplande en gerealiseerde uren per project of van de gebruikte en geplande budgetten. Met die gegevens kunt u projecten nog beter beheren.

Projectregistratie App

Het is tegenwoordig geen uitzondering meer om thuis of op een externe locatie te werken. Zeker wanneer een van uw medewerkers een project beheert aan de andere kant van het land, is de urenregistratie voor projecten op kantoor lastig. De TimeTell App is de oplossing voor dit probleem. Via de app kunnen uw personeelsleden hun projecturen registreren, waar ze ook zijn. Deze uren worden direct gesynchroniseerd met de TimeTell software. Dat voorkomt fouten en zorgt ervoor dat iedereen direct op de hoogte is van de stand van zaken. Wilt u meer weten over de TimeTell App? Hier vindt u meer informatie.

TimeTell App Verlof en Ziekte

Projectregistratie combineren

De software voor uren- en projectregistratie kunt u combineren met de andere softwaremodules van TimeTell. Naast de hoofdmodule Tijdregistratie, bieden wij ook de modules Planning en Declaratie aan. De planningssoftware helpt u onder meer bij het plannen van projecten, waarbij u eenvoudig de opeenvolgende fases in kaart brengt. De declaratiesoftware is een onmisbare tool voor het declareren van gemaakte kosten via uw telefoon, pc of tablet.

Wilt u meer weten over onze hoofdmodules? Lees hier meer over Tijdregistratie, Planning en Declaratie of neem contact met ons op.

 De submodules van TimeTell

De hoofdmodules kunt u flexibel combineren met onze diverse submodules. Dat betekent dat u op elk gewenst moment modules kunt toevoegen. Op die manier creëert u een pakket dat past bij de wensen en eisen van uw organisatie. Met de submodule Rapport kunt u bijvoorbeeld dynamische rapportages maken, met de submodule Verlof & Ziekte kan ziekte en verlof worden aangevraagd, goedgekeurd en verwerkt en de submodule Klok is ideaal voor aan- en afwezigheidsregistratie.

Meer informatie over al onze (sub)modules vindt u hier.

TimeTell Medewerkers Pand

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

Wilt u meer weten over projectregistratie?

Bent u geïnteresseerd in de TimeTell software voor uren- en projectregistratie voor 50 gebruikers of meer? Neem voor meer informatie contact op via 070-3114811 of vul het aanvraagformulier in. Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven