TimeTell Planning

Praktische en betrouwbare planning software

De softwaremodule Planning van TimeTell is een gebruiksvriendelijke en efficiënte tool voor personeels- en dienstroosterplanning, de planning van projecten en de allocatie van resources. Door de software te combineren met de module Tijdregistratie, kunt u op basis van data de planningen met de realisatie vergelijken en indien gewenst optimaliseren.

Waarom de Planning software van TimeTell?

Personeel- & dienstroosterplanning:

  • Zorgt voor een effectieve planning van personeel op dag-, avond- en nachtdiensten
  • Houdt rekening met verlof en ziekte van medewerkers
  • Geeft medewerkers via de TimeTell App toegang tot roosters
  • Maakt synchronisatie met MS Outlook mogelijk

Project & resource allocatie planning:

  • Zorgt voor een efficiënte planning van taken, activiteiten en projecten
  • Biedt grafische weergave van de projectplannen in Gantt-grafieken
  • Maakt het mogelijk te werken met onderlinge afhankelijkheden, milestones en baselines
  • Verschaft via het Allocatie Planbord inzicht in het capaciteitsaanbod en de capaciteitsvraag

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van onze planning software voor uw organisatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Personeel en dienstroosterplanning

TimeTell Planning dienstrooster

Voor elke organisatie is de strategische planning van personeel noodzakelijk voor een soepele werkwijze. Met de module Planning van TimeTell kunt u handmatig personeel inplannen op verschillende diensten. De planner maakt daarbij gebruik van competentieprofielen die in TimeTell aan de medewerkers zijn  gekoppeld. Op deze manier worden bijvoorbeeld dag-, avond- en nachtdiensten met terugkeerpatronen gecreëerd. Medewerkers kunnen vervolgens de toegewezen diensten inzien via de agenda optie in de TimeTell App of webversie.

Planning software voor projecten

De planning software is ook de uitgelezen online planning tool voor projecten en activiteiten. Een project bestaat doorgaans uit verschillende fasen, die een verband met elkaar hebben en afhankelijk van elkaar zijn. Met de module Planning van TimeTell kunt u de projectplannen maken met grafische weergaven van de fasen in de vorm van Gantt-grafieken. Ook baselines, milestones en afhankelijkheden met andere projecten of activiteiten zijn inzichtelijk, evenals de status.

TimeTell projectplanning

Resource allocatie planning

De planning software van TimeTell maakt het toewijzen en aanvragen van resources – de resource allocatie – eenvoudig. Zo weet u zeker dat er voldoende personeel is voor de projecten. U heeft de keuze om vanuit de activiteiten of projecten eerst een resource aanvraag te doen of direct naar het Allocatie Planbord te gaan. Het Allocatie Planbord (zie hieronder) is een belangrijk onderdeel van het TimeTell planningsproces. Vanuit het Allocatie Planbord kan de agenda worden gevuld.

TimeTell Planning Planbord
Het Allocatie Planbord

Het Allocatie Planbord geeft een helder beeld van de capaciteitsvraag en het capaciteitsaanbod (de beschikbaarheid van personeel). De beschikbaarheid is gebaseerd op de gegevens over verlof & ziekte, contracturen, roosters en competenties, die in de stamgegevens in TimeTell kunnen worden vastgelegd. Op basis van deze informatie kunnen medewerkers worden ingepland op een week- of dagplanning. Is de planning gereed? Dan kan deze worden opgeslagen in de TimeTell agenda en worden gesynchroniseerd met de Outlook agenda.

Planning app voor meer gemak

De Planning module en de TimeTell App zijn een handige combinatie. Door gebruik te maken van de app kunnen medewerkers bijvoorbeeld altijd en overal hun roosters inzien. Ook als manager heeft u op elk moment toegang tot de roosters en de projectplanning, zodat u de voortgang in de gaten kunt houden en eventueel aanpassingen kunt doorvoeren.
Alle gegevens (planning van personeel, projecten etc.) worden online gesynchroniseerd met de TimeTell software. Hier vindt u meer informatie over de TimeTell App.

TimeTell App Verlof en Ziekte

Planning software combineren

TimeTell biedt meerdere combineerbare softwaremodules aan. Elke module kan ook als standalone worden gebruikt. U kunt op elk moment nieuwe modules toevoegen of wijzigen.
Onze hoofdmodules zijn Planning, Tijdregistratie en Declaratie.
Planning is zoals beschreven voor project- & resource allocatie planning  en personeel- & dienstroosterplanning. Tijdregistratie is voor het registreren van uren en Declaratie voor het declareren van onkosten.
Daarnaast hebben we submodules zoals de App, Agenda en Verlof & Ziekte.

Bekijk hier ons module overzicht >>

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 550 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

TimeTell Team voor kantoor
Het TimeTell Sales Team

Wilt u profiteren van effectieve planning software?

Wanneer u meer informatie wilt over de TimeTell module Planning voor 50 gebruikers of meer, dan kunt u contact opnemen via 070-311 48 11 of het aanvraagformulier invullen. We kijken ernaar uit om u meer te vertellen over onze software.

Scroll naar boven