Effectieve personeelsplanning van TimeTell

Bent u op zoek naar betrouwbare software voor personeelsplanning? Maak dan kennis met de module Planning van TimeTell. Hiermee kunt u personeel, taken en projecten snel en effectief plannen. Zo heeft uw organisatie een optimale personeelsbezetting en voorkomt u te veel of te weinig werkdruk.

Planningsoftware van Timetell:

  • Maakt een strategische personeelsplanning mogelijk
  • Houdt rekening met verlof en ziekte van personeel
  • Geeft medewerkers inzicht in dienstroosters
  • Gebruiksvriendelijk
  • Voldoet aan de hoogste veiligheidseisen

Lijkt onze oplossing voor de planning van personeel u interessant?
Dan geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden.

TimeTell Planning dienstrooster

Strategische personeelsplanning

Voor elke organisatie in bijvoorbeeld de transport & logistiek, horeca, zorg of retail is een heldere personeelsplanning belangrijk. Met de software van TimeTell kunt u handmatig personeel inplannen op verschillende diensten, zoals dag-, avond- en nachtdiensten. Om het u makkelijker te maken, maakt de planner gebruik van competentieprofielen die in TimeTell aan de medewerker zijn gekoppeld. Wanneer de dienstroosters zijn gecreëerd, kunnen de medewerkers hun toegewezen diensten eenvoudig inzien in de agenda. Dit kan zowel via de TimeTell App als onze web-versie. Daardoor is iedereen direct op de hoogte van de planning en is er zekerheid dat er genoeg personeel op de werkvloer aanwezig is.

Planning van personeel en projecten

De Planning module van TimeTell is niet alleen ideaal voor een strakke en kwalitatieve personeelsplanning. Het biedt ook hulp bij de planning van projecten, taken en activiteiten. U kunt overzichtelijke projectplannen maken, waarbij u de opeenvolgende fases in kaart brengt. Deze fases zijn ook grafisch weer te geven als Gantt-grafiek. Daarnaast zijn afhankelijkheden met andere projecten of activiteiten inzichtelijk, evenals de status.

TimeTell projectplanning
TimeTell Planning Planbord

Het allocatie planbord voor planningen

De planningssoftware biedt ook het Allocatie Planbord. Hierop ziet u de beschikbaarheid van medewerkers – oftewel het aanbod van capaciteit – en de capaciteitsvraag. De beschikbaarheid gaat om de uren die medewerkers kunnen werken en is onder andere gebaseerd op verlof, ziekte, roosters en meer. Aan de hand daarvan kunnen medewerkers worden ingepland op een week- of dagplanning. De personeelsleden weten waar ze aan toe zijn en de organisatie loopt op rolletjes.

Personeelsplanning app

De Planning module – waar de tool personeelsplanning onderdeel van is – is uitstekend te combineren met de TimeTell App. Op die manier kunnen medewerkers op elk moment bijvoorbeeld de dienstroosters inzien. Voor managers is het een voordeel om altijd toegang te hebben tot de gegevens en eventuele aanpassingen door te kunnen voeren. De app is onderdeel van de TimeTell omgeving en dat betekent dat alle gegevens (planning van personeel, projecten etc.) worden gesynchroniseerd met de TimeTell software. Hier vindt u meer informatie over de TimeTell App voor onder andere het plannen van personeel.

TimeTell App Verlof en Ziekte

Software voor planning combineren

TimeTell biedt verschillende softwaremodules aan, die u kunt combineren. Onze hoofdmodules zijn Planning, Tijdregistratie en Declaratie. Planning is voor project-, personeels-, en dienstroosterplanning. De Tijdregistratie module is voor urenregistratie en Declaratie voor het declareren van onkosten.

Daarnaast hebben we submodules zoals Rapport, Overwerk en Verlof & Ziekte. Door modules te combineren, kunnen bijvoorbeeld gegevens over verlof en ziekte eenvoudig worden verwerkt in de planningen. U kunt op elk gewenst moment (sub)modules aan uw pakket toevoegen.

Wilt u meer weten over het combineren van de modules? Neem contact met ons op.

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

TimeTell Medewerkers Pand
TimeTell Sales Team

Interesse in de personeelsplanning software van TimeTell?

Wanneer u meer informatie wilt over onze software voor de planning van personeel, dan kunt u contact opnemen via 070-311 48 11 of het aanvraagformulier invullen. We verheugen ons om u meer te vertellen over wat TimeTell voor uw organisatie kan betekenen.

Scroll naar boven