TimeTell en Centrale & Decentrale overheid

TimeTell voorziet al jaren vele gemeenten, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, landelijke (semi-)overheidsorganisaties en rijksoverheden van betrouwbare en flexibel ingerichte tijdregistratie, declaratie en/of planning softwareoplossingen.

Benieuwd naar de voordelen voor uw overheidsorganisatie?

  • Snelle, gemakkelijke en accurate tijd – en projectregistratie (bijvoorbeeld ten behoeve van subsidieverantwoording, doorbelasting en reversed billing).
  • Flexibele inrichting; verschillende diensten kiezen eigen inrichting.
  • Inzicht in planning versus realisatie
  • Koppelingen met andere softwarepakketten mogelijk.
  • Inzichtelijke rapportages
  • Door jarenlange ervaring binnen de Overheid kunnen wij u uitstekend adviseren en begeleiden

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor overheidsinstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een duurzame samenwerking

TimeTell is binnen de overheidssector een veel gebruikte applicatie. Diverse overheidsorganisaties zoals de rijksoverheid, gemeenten, omgevingsdiensten hebben TimeTell al geruime tijd als softwarepartner waarbij tijd- en projectregistratie een belangrijk onderdeel is.

Naast het verantwoorden van uren op projecten met vaak als doel inzicht in de werkzaamheden en capaciteit, subsidieverantwoording en/of de doorbelasting, wordt TimeTell ook ingezet voor verlofregistratie, wat eenvoudig kan via de TimeTell App.

Daarnaast is het meestal wenselijk dat de software goed in het IT-landschap past en gekoppeld kan worden aan andere softwaresystemen zoals een personeels- en financieel systeem.

De combinatie van projectregistratie met de geïntegreerde planningsmogelijkheden maakt TimeTell een waardevolle applicatie, die rapportages op maat levert.
Door onze jarenlange ervaring in de Overheidsbranche weten we wat er speelt met in veel gevallen een langdurige duurzame samenwerking als resultaat.

Centrale en decentrale overheid

Gemeenten – Rijksoverheidsorganisaties – Omgevingsdiensten – Veiligheidsregio’s – Belastingsamenwerkingen –
Semi-overheidsorganisaties

Veel gebruikte modules door overheidsorganisaties

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Tijdregistratie

Met de Tijdregistratie module van TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel gewerkte uren registreren op activiteiten, projecten en/of klanten. Er kan hierbij ook gebruik worden gemaakt van een handscanner. Hiermee is er direct inzicht in de gewerkte uren van medewerkers maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden.

App

Met de TimeTell App kunnen u en uw medewerkers altijd en overal uren registreren, planningen inzien, declaraties indienen en verlofaanvragen en goedkeuren. Via de app heeft iedereen de gegevens altijd up-to-date en bij de hand en dat zorgt voor veel flexibiliteit, transparantie en overzicht binnen de organisatie.

TimeTell App Verlof en Ziekte
TimeTell Planning dienstrooster

Planning

De softwaremodule Planning van TimeTell is een gebruiksvriendelijke en efficiënte tool voor personeels- en dienstroosterplanning, de planning van projecten en de allocatie van resources. Door de software te combineren met de module Tijdregistratie, kan op basis van data de planningen met de realisatie vergelijken worden en indien gewenst geoptimaliseerd.

Verlof & Ziekte

De verlofregistratie van TimeTell is handig en krachtig. Medewerkers hebben inzicht in hun verlofsaldi, vakantieplanning en kunnen eenvoudig verlof aanvragen. De manager kan per e-mail, sms of WhatsApp op de hoogte worden gesteld van een verlofaanvraag. Via een overzichtelijk scherm kan de manager de aanvragen goedkeuren, waarbij inzicht wordt gegeven in de bezetting. Na goedkeuring zijn de verlofsaldi bijgewerkt en is het verlof in de weekstaat geregistreerd. Ziektemelding en de verwerking hiervan werken op een vergelijkbare manier.

Verlofregistratie TimeTell
Tijdregistratie rapportages

Rapportage

Aan de hand van overzichtelijke rapportages heeft men inzicht in de werk- en pauzetijden. Dat geldt ook voor een situatie waar in plus-, minuren of overwerk wordt gemaakt. TimeTell biedt de mogelijkheid om per medewerker maandrapportages te genereren en per email naar de medewerkers te distribueren. Dit geeft uw medewerker inzicht, duidelijkheid en rust. De maandreportages kunnen naar wens van de organisatie worden opgemaakt en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van het bedrijfslogo.

De juiste modules voor de gewenste functionaliteit

TimeTell is een modulair pakket. Er zijn drie hoofdmodules. Met de Tijdregistratie module kunnen medewerkers eenvoudig uren boeken. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunnen gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd worden.

Alle hoofdmodules zijn uitstekend te combineren met de App module . Hiermee is TimeTell altijd binnen handbereik en altijd en overal te gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk TimeTell te koppelen met een ander HR-, ERP-, of financieel systeem.

Bekijk hier ons module overzicht >>

Het TimeTell Sales Team

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor (semi-)overheidsorganisaties?

Onze accountmanagers zijn branche gespecialiseerd en vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van TimeTell voor uw overheidsorganisatie. Zij ontmoeten u graag persoonlijk op locatie of via Teams.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Scroll naar boven