TimeTell medewerkers

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT-organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met software-oplossingen voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning.

Kennismaken? Wij horen graag van u!

Over ons

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT-organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux. Behalve in Nederland zijn we ook actief met eigen vestigingen in België en Duitsland. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een geschikte partner.

TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met gemiddeld 10% per jaar gegroeid. We ontwikkelen de software volledig zelf met eigen mensen. We hebben direct contact met onze klanten en we zijn ook verantwoordelijk voor de cursussen, implementatie en support. Kortom we hebben alle kennis in huis om een goede oplossing te kunnen aanbieden en garanderen.

TimeTell is zelfstandig en onafhankelijk. Het eigendom van het bedrijf is in handen van het management. Onze onafhankelijkheid geeft ons de vrijheid om de keuzes te maken die goed zijn voor TimeTell. Uitgangspunten zijn een gezonde bedrijfsvoering, goede kwaliteit van product en dienstverlening, plezier in het werk, tevreden klanten en medewerkers, integriteit en vooral ook continuïteit.

TimeTell Collega's

TimeTell is ISO 27001 gecertificeerd

Belangrijk voor de beveiliging en kwaliteit van onze producten, werkwijzen en dienstverlening is het feit dat wij ISO 27001 gecertificeerd zijn.  Dit geeft klanten de zekerheid dat er op zeer verantwoorde wijze volgens strikte richtlijnen met hun data wordt omgegaan. ISO 27001 is de leidraad geweest bij de het opstellen van het informatiebeveiligingsplan. In het plan worden standaarden vastgelegd die geborgd en toetsbaar zijn binnen de interne organisatie. Het vastleggen, implementeren en toetsen van deze standaarden heeft het verbeteren van de interne organisatie als hoofddoel. Het resultaat hiervan is dat TimeTell een betrouwbare partner blijft voor haar klanten. Jaarlijks wordt TimeTell door Digitrust extern ge-audit.

Goede doelen

TimeTell voelt zich onderdeel van de maatschappij en wil waar mogelijk organisaties ondersteunen, die de wereld een beetje mooier willen maken. Zo zijn wij partner van Artsen zonder Grenzen. Zij geven medische hulp aan mensen die leven in crisissituaties en regio’s waar de nood het hoogst is als gevolg van natuurrampen, ziekte-uitbraken of conflicten.

Daarnaast steunen we diverse goede doelen organisaties met eenmalige donaties. De keuze wordt gemaakt op basis van suggesties van onze medewerkers. 

Goede doel partner Artsen zonder Grenzen
MVO Zonnepanelen dak TimeTell

Duurzaamheid

Bij het uitoefening van onze bedrijfsactiviteiten willen we zoveel mogelijk rekening houden met het milieu. Daarnaast is het pand is voorzien van 80 zonnepanelen, waarmee we in een groot deel van onze energiebehoefte kunnen voorzien. Voor wat betreft het vervoer stimuleren we de overgang naar een elektrische auto, waardoor steeds meer medewerkers nu elektrisch rijden.

Partners

Een belangrijke partner is Datafox, zij leveren de hardware voor tijdregistratie. Een andere  partij is onze hosting-partner ACC-ICT.

Met veel andere applicaties hebben we koppelingen gebouwd. Vaak hebben we partnercontacten met deze softwareleveranciers. Klik hier voor een complete lijst.

Een andere partner is SURF-diensten (voor de onderwijsinstellingen).

Partner Datafox hardware
Partner Onderwijs SURFmarket

TimeTell Usergroup (TUG)

Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell Usergroup, die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. heeft afgesloten. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd.

NLdigital

TimeTell is actief lid van deze brancheverening, die de belangen van de Nederlandse IT-bedrijven behartigt. Wij hanteren de NLdigital leveringsvoorwaarden en hebben als één van de eersten het DataPro Certificaat ontvangen. Hiermee kunnen IT-organisaties aantonen, dat zij alle benodigde acties in het kader van de AVG (GDPR) hebben uitgevoerd. Zo hebben wij een ‘Data Pro’ verwerkersovereenkomst opgesteld, is er een datalekprotocol en is TimeTell opgenomen in het Data Pro register.

nldigital

Meer weten over TimeTell?

Wij horen graag van u.
U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het contactformulier in te vullen.

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven