EuropeGermanBelgium

Profielschets

Over ons

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare ICT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaraties en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 500 klanten en 100.000 gebruikers marktleider. Behalve in Nederland zijn we ook actief in België, Duitsland en Engeland. Daarnaast wordt TimeTell regelmatig grensoverschrijdend uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.

TimeTell is een financieel gezonde en groeiende onderneming. De aandelen zijn in handen van het management.

Missie & Visie
MISSIE

Doel van de onderneming is een gezonde bedrijfsvoering, die groei mogelijk maakt en continuïteit waarborgt voor zowel klanten, medewerkers als aandeelhouders.

 

VISIE

Tevreden klanten en arbeidsvoldoening zijn belangrijk voor ons. Dat zijn onze primaire drijfveren en zorgen ervoor dat wij enthousiast en gemotiveerd blijven. Randvoorwaarden zijn een prettige werksfeer en goede samenwerking met onze klanten en relaties.

TimeTell User Group

Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell User Group (TUG), die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. heeft afgesloten. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd. Zie TimeTell User Group.

Daarnaast is TimeTell actief lid van Nederland ICT, de branchevereniging voor de ICT Branche.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

TimeTell voelt zich onderdeel van de maatschappij en wil ook haar betrokkenheid tonen. Zo sponsoren wij een aantal sportverenigingen en goede doelen. Ook zijn wij donateur van Artsen Zonder Grenzen.

Daarnaast streeft TimeTell ernaar gezamenlijk met haar medewerkers bewust met haar omgeving om te gaan, in de breedste zin van het woord. Dit voeren wij door in onder andere het gebruik van zuinige auto’s, gerecycled papier, het scheiden van afval en door het energieverbruik zoveel mogelijk te beperken.  Ons kantoorpand, dat wij in het voorjaar 2017 hebben betrokken, is bijvoorbeeld voorzien van zonnepanelen. Het is open en voorzien van een atrium, zodat optimaal geprofiteerd kan worden van de zonnewarmte. Er is geïnvesteerd in energiezuinige temperatuur regulatie apparatuur.

CONTACT

Contact