TimeTell – de software oplossing voor onkostendeclaratie

Is uw organisatie op zoek naar veilige en gebruiksvriendelijke software voor onkostendeclaratie? Dan is de declaratiesoftware van TimeTell wat u zoekt. Hiermee kunnen uw medewerkers in een handomdraai onkosten, toelagen en kilometers declareren via de app of pc. Vervolgens kunnen de declaraties op meerdere niveaus worden goed- of afgekeurd.

Waarom declaratiesoftware van TimeTell?

  • Online declaraties invoeren via pc of app.
  • Eenvoudig foto’s en pdf’s van bonnen indienen via de app.
  • Declaraties goedkeuren op verschillende niveaus, zoals afdeling, project, administratie en financieel.
  • Zeer betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.
  • Koppeling mogelijk van uw declaratiesoftware met uw ERP-, HRM- of financieel systeem.

Bent u geïnteresseerd in onze oplossing om snel en eenvoudig online kosten te declareren?
Neem via onderstaande knop contact met ons op, dan vertellen wij u meer over de voordelen van ons declaratiesysteem.

TimeTell Onkostendeclaratie App

Eenvoudig en snel onkosten declareren

Onkosten zijn uitgaven van medewerkers die door de werkgever worden terugbetaald. Het kan bijvoorbeeld gaan om een werklunch, telefoon- of parkeerkosten. Met de module Declaratie van TimeTell kunnen uw medewerkers deze uitgaven online declareren via de app of pc. Zij voeren simpelweg de kosten in en voegen een foto of pdf toe van de bon of factuur. De software controleert de declaraties op verdachte kenmerken om fraude tegen te gaan. Vervolgens kan de manager de onkostendeclaratie goedkeuren en laten uitbetalen. Alle kosten staan in één systeem en het is meteen helder aan welk project of welke klant de kosten zijn verbonden.

Overal declareren met de onkosten App

De TimeTell App stelt medewerkers in staat om altijd en overal onkosten te declareren, bijvoorbeeld tijdens een dienstreis of een afspraak op een externe locatie. Werknemers voeren direct hun uitgaven in de app in, voegen eventueel een bon of factuur toe en de declaratie kan in behandeling worden genomen. Ze hoeven niet meer te wachten tot ze op kantoor zijn en als organisatie bent u meteen op de hoogte van de gemaakte kosten. Zijn de uitgaven in een andere valuta dan de euro? Dat is geen probleem. De vreemde valuta worden automatisch omgerekend naar euro’s. Hier vindt u meer informatie over de TimeTell App.

TimeTell onkostendeclaratie

Toelagen en kilometers declareren

Met de declaratiesoftware van TimeTell is ook declaratie van kilometers en toelagen mogelijk. Door de app te koppelen aan Google Maps worden de afstand en de kosten automatisch berekend, zodat de medewerker de juiste kilometervergoeding krijgt. Ook het declareren van toelagen, bijvoorbeeld een toelage voor werken buiten diensturen, kan via de Declaratie module. Medewerkers kunnen hun onkosten, toelagen en kilometers ook bundelen in één declaratie. Dat is wel zo gemakkelijk.

Het uitbetalen van de onkostenvergoeding

Is de onkostenvergoeding goedgekeurd? Dan krijgt de ingediende declaratie de status ‘wacht op uitbetaling’. Handmatige uitbetaling behoort tot de mogelijkheden, maar de betaling kan ook automatisch worden geregeld, wat minder foutgevoelig is. Automatische uitbetaling vindt plaats door de declaraties te koppelen aan een extern betalingssysteem. Bovendien is het mogelijk om een exportdefinitie te maken die een SEPA-bestand genereert, zodat de betaalopdrachten rechtstreeks bij de bank kunnen worden ingelezen.

TimeTell Declaratiestatus App historie

Koppelen met ERP- of HRM-pakket

Met behulp van de Koppel module kan data uit andere software pakketten geïmporteerd of geëxporteerd. TimeTell kan met een breed scala ERP- en/of HRM-pakketten gekoppeld worden. Benieuwd of TimeTell ook kan koppelen met uw ERP- of HRM-pakket? Wij bespreken het graag met u. 

Koppelmogelijkheden TimeTell >>

 Onkostendeclaratie combineren

TimeTell is een modulair pakket. De hoofdmodules zijn Tijdregistratie voor urenverantwoording, Planning voor het plannen van projecten en personeelsinzet en de Declaratie module.

De Declaratie module is uitstekend te combineren met de App module . Deze combinatie maakt het mogelijk om altijd en overal onkosten te declareren met een smartphone.

Bekijk hier ons module overzicht >>

TimeTell Medewerkers Pand

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

TimeTell Sales Team

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een declaratiesysteem voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell Declaratie module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Scroll naar boven