TimeTell en het onderwijs

TimeTell heeft al jarenlang een breed scala aan onderwijsinstellingen in het klantenbestand hierdoor kunnen wij u uitstekend van dienst kunnen zijn met uw vraagstuk omtrent tijdregistratie, planning en/of declaratie software wensen.

Benieuwd wat TimeTell kan betekenen voor uw onderwijsinstelling?

Waarom kiezen onderwijsinstellingen voor TimeTell?

  • Gebruikersvriendelijke en accurate tijdregistratie (bijvoorbeeld ten behoeve van projectsubsidies en interne doorbelasting).
  • Flexibel en autoriseerbaar in te richten software. U gebruikt alleen wat u nodig heeft.
  • Inzichtelijke rapportages
  • Inzicht in planning versus realisatie
  • Koppelingen met andere softwarepakketten mogelijk.
  • Door jarenlange ervaring in de Onderwijs branche kunnen wij u uitstekend adviseren en begeleiden.

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw onderwijsinstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

TimeTell App Verlof en Ziekte

Flexibel inrichten, rapportages naar wens en goede integratie in softwarelandschap

Al jaren zijn er diverse onderwijsinstellingen die tevreden gebruik maken van TimeTell. Dit komt mede door de gebruiksvriendelijke en flexibele functionaliteit die goed aansluit bij de wensen en ook doordat de verschillende afdelingen hun eigen inrichting kunnen kiezen.
Naast het verantwoorden van uren op projecten met vaak als doel subsidieverantwoording en/of de doorbelasting aan andere afdelingen of externen, wordt TimeTell ook vaak ingezet als eerste schil voor de medewerkers om naast de urenverantwoording, ook verlofregistratie en declaraties op te voeren. Wat eenvoudig kan via de TimeTell App.
Daarnaast is het vaak wenselijk dat de software goed in het bestaande IT-landschap past en gekoppeld kan worden aan andere softwaresystemen zoals een personeels-, financieel- en/of roostersysteem.
De combinatie van projectregistratie met de geïntegreerde planningsmogelijkheden maakt TimeTell een waardevolle applicatie, die rapportages op maat levert.

Voor onderwijsinstellingen is TimeTell al bijna 20 jaar via SURF tegen gunstige prijzen af te nemen. Voor meer informatie zie: www.SURF.nl

Onderwijs

Universiteiten – Hogescholen – ROC’s – onderwijsinstellingen voor wetenschappelijke onderzoek

Veel gebruikte TimeTell modules in het onderwijs

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Tijdregistratie

Met de Tijdregistratie module van TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel gewerkte uren registreren op activiteiten, projecten en/of klanten. Hiermee is er direct inzicht in de gewerkte uren van medewerkers maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden.

App

Met de TimeTell App kunnen u en uw medewerkers altijd en overal uren registreren, planningen inzien, declaraties indienen en verlofaanvragen en goedkeuren. Via de app heeft iedereen de gegevens altijd up-to-date en bij de hand en dat zorgt voor veel flexibiliteit, transparantie en overzicht binnen de organisatie.

TimeTell Planning dienstrooster

Planning

De softwaremodule Planning van TimeTell is een gebruiksvriendelijke en efficiënte tool voor personeels- en dienstroosterplanning, de planning van projecten en de allocatie van resources. Door de software te combineren met de module Tijdregistratie, kan op basis van data de planningen met de realisatie vergelijken worden en indien gewenst geoptimaliseerd.

Rapportage

Aan de hand van overzichtelijke rapportages heeft men inzicht in de werk- en pauzetijden. Dat geldt ook voor een situatie waar in plus-, minuren of overwerk wordt gemaakt. TimeTell biedt de mogelijkheid om per medewerker maandrapportages te genereren en per email naar de medewerkers te distribueren. Dit geeft uw medewerker inzicht, duidelijkheid en rust. De maandreportages kunnen naar wens van de organisatie worden opgemaakt en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van het bedrijfslogo.

Tijdregistratie rapportages
Verlofregistratie TimeTell

Verlof & Ziekte

De verlofregistratie van TimeTell is handig en krachtig. Medewerkers hebben inzicht in hun verlofsaldi, vakantieplanning en kunnen eenvoudig verlof aanvragen. De manager kan per e-mail, sms of WhatsApp op de hoogte worden gesteld van een verlofaanvraag. Via een overzichtelijk scherm kan de manager de aanvragen goedkeuren, waarbij inzicht wordt gegeven in de bezetting. Na goedkeuring zijn de verlofsaldi bijgewerkt en is het verlof in de weekstaat geregistreerd. Ziektemelding en de verwerking hiervan werken op een vergelijkbare manier.

De juiste modules voor de gewenste functionaliteit

TimeTell is een modulair pakket. Er zijn drie hoofdmodules. Met de Tijdregistratie module kunnen medewerkers eenvoudig uren boeken. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunnen gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd worden.

Alle hoofdmodules zijn uitstekend te combineren met de App module . Hiermee is TimeTell altijd binnen handbereik en altijd en overal te gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk TimeTell te koppelen met een ander HR-, ERP-, of financieel systeem.

Bekijk hier ons module overzicht >>

Het TimeTell Sales Team

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor uw onderwijsorganisatie?

Onze accountmanagers zijn branche gespecialiseerd en vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van TimeTell voor uw onderwijsorganisatie. Zij ontmoeten u graag persoonlijk op locatie of via Teams.

Scroll naar boven