TimeTell en non-profit organisaties

Door de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van TimeTell zijn wij al jarenlang een software partner voor tientallen non-profit organisaties. Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Waarom kiest de non-profit branche voor TimeTell?

  • Snelle, gemakkelijke en accurate tijdregistratie (bijvoorbeeld ten behoeve van subsidies).
  • Flexibel in te richten softwareapplicatie. U gebruikt alleen wat u nodig heeft.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Inzichtelijke rapportages
  • Koppelingen met andere softwarepakketten mogelijk.

Benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

TimeTell Collega's

Flexibel in te richten gebruiksvriendelijke software

Tientallen bedrijven binnen de non-profit branche maken al geruime tijd gebruik van TimeTell. Dit komt door de gebruiksvriendelijkheid van de tool. Tijdregistratie is op verschillende manier toe te passen binnen de branche. Dit zorgt ervoor dat elk bedrijf met TimeTell uit de voeten kan.

Non-profit dienstverlening

Woningcorporaties – Koepelorganisaties – Sport – Musea & Archieven – Goede doelen

Veel gebruikte modules in de non-profit branche

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Tijdregistratie

Met de Tijdregistratie module van TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel gewerkte uren registreren op activiteiten, projecten en/of klanten. Er kan hierbij ook gebruik worden gemaakt van een handscanner. Hiermee is er direct inzicht in de gewerkte uren van medewerkers maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden.

App

Met de TimeTell App kunnen u en uw medewerkers altijd en overal uren registreren, planningen inzien, declaraties indienen en verlofaanvragen en goedkeuren. Via de app heeft iedereen de gegevens altijd up-to-date en bij de hand en dat zorgt voor veel flexibiliteit, transparantie en overzicht binnen de organisatie.

TimeTell App Verlof en Ziekte
TimeTell onkostendeclaratie

Declaratie

Met de module Declaratie van TimeTell kunnen uw medewerkers deze uitgaven online declareren via de app of pc. Zij voeren simpelweg de kosten in en voegen een foto of pdf toe van de bon of factuur. De software controleert de declaraties op verdachte kenmerken om fraude tegen te gaan. Vervolgens kan de manager de onkostendeclaratie goedkeuren en laten uitbetalen. Alle kosten staan in één systeem en het is meteen helder aan welk project of welke klant de kosten zijn verbonden..

De juiste modules voor de gewenste functionaliteit

TimeTell is een modulair pakket. Er zijn drie hoofdmodules. Met de Tijdregistratie module kunnen medewerkers eenvoudig uren boeken. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunnen gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd worden.

Alle hoofdmodules zijn uitstekend te combineren met de App module . Hiermee is TimeTell altijd binnen handbereik en altijd en overal te gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk TimeTell te koppelen met een ander HR-, ERP-, of financieel systeem.

Bekijk hier ons module overzicht >>

Het TimeTell Sales Team

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor uw non-profit organisatie?

Onze accountmanagers zijn branche gespecialiseerd en vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van TimeTell voor uw non-profit organisatie. Zij ontmoeten u graag persoonlijk op locatie of via Teams.

Scroll naar boven