EuropeGermanBelgium

Als nieuwe of toekomstige gebruiker van TimeTell software is het van belang om een TimeTell cursus te volgen. Tijdens de cursus krijgt u inzicht in alle opties en mogelijkheden die de software te bieden heeft en leert u optimaal gebruik te maken van uw TimeTell product.

Afgelopen maandag 10 en dinsdag 11 april hebben 10 enthousiaste TimeTell gebruikers de tweedaagse cursus Tijdregistratie en Functioneel beheer gevolgd in de prettige cursusruimte in het nieuwe TimeTell kantoor. Op dag één geeft een ervaren TimeTell consultant de cursisten een gedetailleerde rondleiding door de Tijdregistratie module. Op dag twee leren de cursisten hoe zij de Tijdregistratie en/of Planning module naar wens kunnen inrichten en beheren. Beide cursusdagen zijn interactief en uitleg wordt afgewisseld met praktijkopdrachten. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor de cursisten om onderling ervaringen uit te wisselen en specifieke kwesties te bespreken met de TimeTell consultant.

Naast de cursus Tijdregistratie en Functioneel Beheer biedt TimeTell ook de cursus Rapportage aan. Deze cursus is aan te raden voor gebruikers van de TimeTell Rapportage module.

Op onze site vindt u gedetailleerde programma’s van de cursussen en de eerstvolgende cursusdata. Liever eerst met één van onze sales medewerkers sparren? Neem dan contact met ons op via sales@timetell.nl, het contactformulier op onze website of telefonisch op nummer 070 – 311 48 11.

CONTACT

Contact