TimeTell kloksysteem

Het kloksysteem van TimeTell voor tijdregistratie

Met het kloksysteem van TimeTell kunnen uw medewerkers zich eenvoudig in- en uitklokken. Daardoor heeft u een overzicht van wie wel of niet aanwezig is en worden tegelijkertijd de uren geregistreerd. Het kloksysteem is een integraal onderdeel van de TimeTell tijdregistratie oplossing, de hard- en software sluiten naadloos op elkaar aan. Zo heeft u een totaaloplossing voor uw organisatie.

Het kloksysteem van TimeTell

  • Zorgt voor een transparante en foutloze aan- en afwezigheidsregistratie.
  • Is gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar.
  • Registreert de aan- en afwezigheid van medewerkers, evenals de reden van afwezigheid.
  • Maakt in- en uitklokken mogelijk met een badge, druppel en/of vingerafdruk.
  • Is eenvoudig te combineren met andere module van TimeTell, zoals de module Tijdregistratie of Planning.
TimeTell Modules

Spreken de voordelen van ons kloksysteem u aan? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over onze hardware en software.

Kloksysteem

Wat is een kloksysteem?

Met een kloksysteem klokken medewerkers zich snel in en uit. Dit kan bijvoorbeeld met een badge, sleutelhanger of vingerafdruk. De organisatie weet dan direct wie er wel of niet aanwezig is in het gebouw, wat noodzakelijk is om juist te handelen bij calamiteiten. Een kloksysteem maakt ook inzichtelijk of de personeelsbezetting in orde is en hoeveel uren er worden gedraaid. Dat verschaft waardevolle gegevens over onder andere werktijden, de werkverdeling, pauzetijden en ziekteverzuim. Met de Rapport module kunnen van deze gegevens overzichtelijke rapporten worden gemaakt.

Ramona Vermeulen, HR manager

Aan- en afwezigheid in één oogopslag

Met het kloksysteem voor personeel ziet u de aan- en afwezigheid van medewerkers op een receptiescherm. Het kloksysteem maakt ook zichtbaar bij welke klokterminal en op welke locatie de medewerkers zich hebben in- of uitgeklokt. Daarnaast kan de reden van de afwezigheid zichtbaar worden gemaakt, bijvoorbeeld een dienstreis of verlof. Om het overzicht compleet te maken, kunt u belangrijke data van de medewerkers vastleggen, zoals hun functie en telefoonnummer. Dit is uiteraard niet noodzakelijk en kan vanwege privacy achterwege worden gelaten in het kloksysteem.

TimeTell aanwezigheidsregistratie
TImeTell inklokken App

TimeTell kloksysteem met de TimeTell App

De TimeTell App is een goede aanvulling op het kloksysteem. Via de app kunnen medewerkers zich onafhankelijk van plaats aan- en afmelden, waarbij er dus geen fysieke klokterminal nodig is. Zeker wanneer uw personeel regelmatig thuis of op een externe locatie werkt, is dat een must. Ook het receptiescherm is via de app inzichtelijk, waarbij de locatie van aanmelding zichtbaar kan worden gemaakt. Door het activeren van geofencing is het mogelijk om in te stellen op welke locaties de medewerkers zich kunnen in- en uitklokken met het kloksysteem in de app.
Wilt u graag meer informatie over de TimeTell App? Klik dan hier.

Jobregistratie

De barcodescanner is de hardware oplossing voor jobregistratie. Met deze oplossing kan informatie over de tijd per order, klant, project en/of activiteit worden geregistreerd.

Kloksysteem met andere modules combineren

TimeTell is een modulair pakket, bestaande uit verschillende hoofd- en submodules. Al onze softwaremodules kunnen eenvoudig worden gecombineerd, zodat u zelf het pakket samenstelt dat past bij uw organisatie. Het kloksysteem is een uitstekende hardware aanvulling op de tijdregistratiesoftware van TimeTell.

Wilt u meer weten over de verschillende modules? Klik dan hier.

TimeTell Team voor kantoor

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een softwareoplossing voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell Klok module of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Het TimeTell Sales Team
Scroll naar boven