TimeTell vergadering

Referentieverhaal

“TimeTell doet precies wat wij nodig hebben. Niets meer en niets minder”
Houweling Group

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie? Wij horen graag van u!

Houweling Group

De Houweling Group is een familie van bedrijven. Onze producten en diensten beschermen het personeel,
de planten en de producten van onze afnemers. Ons aanbod op het gebied van verpakkingen, veiligheid,
(glas)tuinbouw, reconditionering, opslag en vervoer biedt de professionele gebruiker de kans om succesvol
te ondernemen.

Werk uit handen nemen

“Wij hadden een aantal eisen en wensen ten aanzien van ons nieuwe tijdregistratiesysteem.” Vertelt Ramona Vermeulen, HR manager bij Houweling Group. “Allereerst is het belangrijk dat er een goede koppeling mogelijk is met Afas. En medewerkers moeten zelf eenvoudig kunnen in- en uitklokken en deze uren ook zelf kunnen inzien. Kortom het systeem moet vooral werk uit handen nemen.”

TimeTell doet precies wat wij nodig hebben op het gebied van tijdregistratie. Niets meer en niets minder.

Ramona Vermeulen, HR manager

Zeer soepel implementatietraject

Tijdens het oriëntatie- en selectieproces kwam TimeTell als partner van Afas als een zeer geschikte kandidaat naar voren. Vermeulen: “Het is een grote stap om dergelijke software aan te schaffen. Dus goede overleggen in deze fase zijn essentieel. Na een aantal gesprekken met onze account manager en consultant bij TimeTell, en enkele gesprekken met een vertegenwoordiger van Afas erbij, kozen we definitief voor TimeTell. Het implementatietraject verliep erg soepel. Door de nauwe samenwerking tussen TimeTell en Afas werden wij totaal ontzorgd. En we werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang.”

TimeTell Klokken & App

“Op dit moment klokken onze medewerkers in en uit op fysieke klokken en kunnen zij via de app hun geklokte tijden inzien en controleren. Leidinggevenden accorderen de uren in de online TimeTell omgeving. Dit scheelt HR erg veel werk omdat iedereen nu zijn gegevens zelf kan inzien en controleren. Ook het verwerken van de data gebeurt grotendeels automatisch. En door de koppeling met Afas komen de data ook keurig in ons ERP-systeem terecht.” Vertelt Vermeulen.

“Niets meer en niets minder”

Vermeulen blikt terug op afgelopen jaar: “TimeTell doet precies wat wij nodig hebben op het gebied van tijdregistratie. Niets meer en niets minder. Het is erg fijn dat we alleen de modules kunnen afnemen die wij nodig hebben.”

Functies in TimeTell

Vermeulen: “Het dagverwerkingsscherm is echt top! In een scherm is er een volledig overzicht van de gewerkte uren. Afwijkingen pik je er zo uit. Verder biedt TimeTell erg veel functionaliteiten en heb ik hier
soms vragen over, dan staat de Helpdesk gelukkig altijd voor me klaar en helpt mij snel op weg.”

Houweling Group

Organisatie:
Houweling Group

Branche:
Industrie, handel & logistiek

Aantal gebruikers:
150

Locatie:
Bleiswijk o.a.

TimeTell gebruiker sinds:
1 januari 2019

www.houweling.com

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een softwaresysteem voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven