TimeTell vergadering

Referentieverhaal

“Bij TimeTell stellen ze kwaliteit boven kwantiteit.”
Gelders Archief

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie? Wij horen graag van u!

Gelders Archief

Het Gelders Archief is, samen met andere archieven, het collectieve (mede)geheugen van Nederland. Zij beheren archieven en historische collecties en stellen die met veel plezier en inzet beschikbaar voor een breed publiek. Niet alleen in de studiezaal, maar juist ook via internet kunnen mensen het waardevol historisch materiaal inzien en gebruiken.

Prettige samenwerking

Het Gelders Archief is ‘een oud gediende’ bij TimeTell. Zij werken al sinds januari 2006 met TimeTell, destijds Keeper. In 2005 is er begonnen met het zoeken naar een systeem dat inzicht kon geven in de gemaakte uren van de medewerkers. “Na een negatieve ervaring met een eerder pakket, gingen we extra kritisch aan de slag met TimeTell”, vertelt May Scheepers, applicatiebeheerder. “Maar TimeTell sloot boven verwachting goed aan bij onze wensen”. “Het implementatietraject en het in gebruik nemen van TimeTell verliep naar wens. Zowel het werken met de applicatie zelf, als de communicatie met de mensen van TimeTell ervaren wij als erg prettig. Toen en nu.” Aldus May Scheepers.

“Bij TimeTell stellen ze kwaliteit boven kwantiteit”

May Scheepers, Gelders Archief

Klokken en Verlof & ziekte

Zowel medewerkers als externen klokken in met een badge/tag op een fysieke klokterminal die bij de ingang in het gebouw hangt. Zo is precies duidelijk wie er in het gebouw aanwezig zijn. Dit wordt weergegeven in het receptiescherm, dat voor iedereen beschikbaar is. Het klokken (aanwezigheid) wordt gebruikt voor het exact toepassen van woon-werkverkeervergoeding. Ook alle verlof- en ziekteregistraties worden in TimeTell bijgehouden.

Exporteren naar Excel

May Scheepers: “We zijn ontzettend blij met de mogelijkheden om gegevens uit TimeTell te exporteren naar Excel. Dat is voor ons echt een meerwaarde. Het is erg makkelijk in gebruik en geeft ons de mogelijkheid de gegevens eenvoudig verder te verwerken.”

Kwaliteit boven kwantiteit

May Scheepers vertelt verder: “Bij TimeTell stellen ze kwaliteit boven kwantiteit. Daarmee bedoel ik dat de updates en nieuwe features in TimeTell altijd goed doordacht en uitgetest zijn voordat ze naar buiten gebracht worden. Er wordt nooit reclame gemaakt met features die (nog) niet of maar half werken om nieuwe klanten te werven of modules te verkopen. Dat vind ik heel sterk van TimeTell.”

Logo Gelders Archief

Organisatie:
Gelders Archief

Branche:
Centrale & decentrale overheid

Aantal gebruikers:
120

Locatie:
Arnhem

TimeTell gebruiker sinds:
2005/2006 (destijds Keeper)

www.geldersarchief.nl

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een softwaresysteem voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven