TimeTell vergadering

Referentieverhaal

TimeTell groeit echt met ons mee.
FleuraMetz

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie? Wij horen graag van u!

FleuraMetz

FleuraMetz is een internationaal opererende handelsorganisatie in de bloemen- en plantensector, met een wereldwijd netwerk dat ruim 40.000 bloemisten en groothandelaren verbindt met vele duizenden kwekers/producenten van bloemen, planten en accessoires.

Toen FleuraMetz in 2015 op zoek ging naar een software pakket moest een passende klok-oplossing met een flexibel in te richten pauzeregeling onderdeel zijn van het tijdregistratie-systeem. Via Google en vervolgens enkele demonstraties van een aantal systeemaanbieders kwam FleuraMetz bij TimeTell uit.

TimeTell is modulair opgebouwd
“Doordat TimeTell modulair is opgebouwd, hadden wij de vrijheid om alleen die onderdelen van TimeTell aan te schaffen die wij ook echt nodig hebben. Erg prettig” Vertelt Applicatiebeheerder/Medewerker HR, Maureen van der Meer. “In hoofdzaak gebruiken we de Tijdregistratie module aangevuld met klokken, waarin we een pauzeregeling naar onze eigen specifieke wens hebben ingebouwd. Inmiddels hangen er bij vier FleuraMetz vestigingen in totaal negen klokken. En dat bevalt goed.”

“Wij zijn erg blij met de vooruitgang van TimeTell. De updates worden goed gecommuniceerd, zijn zo goed als bug-vrij en bieden actuele verbeteringen. Zo blijft onze software up-to-date.”

Maureen van der Meer, Applicatiebeheerder/Medewerker HR

“TimeTell groeit echt met ons mee”

“TimeTell groeit ook echt met ons mee.” Gaat van der Meer verder. “Dat is zo in praktische zin. Wij kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk onze TimeTell licenties ophogen of onze modules uitbreiden. Maar ook inhoudelijk. TimeTell ontwikkelt altijd door en er zijn regelmatig updates. Deze worden goed gecommuniceerd, zijn zo goed als bug-vrij en bieden vaak actuele verbeteringen, zoals de AVG-opties in TimeTell 8.7. Zo blijft onze software actueel. Wij zijn helemaal bij!”

De TimeTell App

Naast de Tijdregistratie module maakt FleuraMetz gebruik van de App, Verlof & Ziekte, Koppel en Mail module. Van der Meer: “De achtergronden, opleidingsniveaus en nationaliteiten van onze medewerkers zijn erg divers. De overstap van papieren urenbriefjes naar een digitale oplossing was aan het begin moeilijk. Maar nu gebruikt iedereen de app. Met name om verlof-, klok- en urensaldi in te zien en om verlof aan te vragen. Dat wordt als erg prettig ervaren omdat de saldi altijd actueel zijn

Communicatie

Over de samenwerking en communicatie met TimeTell is van der Meer positief: “Onze contactpersonen bij TimeTell zijn goed bereikbaar en benaderbaar. Er wordt op een flexibele en open manier met ons meegedacht. De consequenties van onze wensen worden altijd goed overzien en duidelijk met ons gecommuniceerd.”

Organisatie:
FleuraMetz

Branche:
Agri & Food

Aantal gebruikers:
830

Locatie:
Aalsmeer – De Kwakel

TimeTell gebruiker sinds:
2015

www.fleurametz.com

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een softwaresysteem voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven