TimeTell vergadering

Referentieverhaal

“Wij zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding”
C-Job Naval Architects

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie? Wij horen graag van u!

C-Job Naval Architects

C-Job Naval Architects is een toonaangevend onafhankelijk maritiem ingenieursbureau, waar medewerkers met visie, kracht en passie werken aan alle ontwerp-, teken- en rekendiensten die nodig zijn in de scheepsbouw.

In 2009 was C-Job op zoek naar een tijdregistratiesysteem voor hun toen nog kleine team medewerkers. Het moest eenvoudig zijn in gebruik, niet duur en er moest op projecten geboekt kunnen worden. Na een korte zoektocht op internet en een aantal verkennende gesprekken, koos C-Job voor TimeTell.

C-job

Wij zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding.”

Carine Koetsier, Head of Business Support

Uren boeken op meerdere elementen

Carine Koetsier, Head of Business Support bij C-Job: “Onze medewerkers schrijven iedere dag hun uren in TimeTell. Zij boeken niet alleen op ‘Project’ en ‘Activiteit’ maar ook op ‘Product’. In ons geval zijn dat de tekeningen waar onze medewerkers aan werken. Zo kunnen we de voortgang van de projecten monitoren, we zien hoeveel tijd er aan bepaalde activiteiten wordt besteed, en we weten precies hoeveel uren er nodig zijn voor het maken van onze tekeningen. Op deze informatie kunnen wij onze prijzen afstemmen.”

Rapportages bieden inzicht

C-Job maakt hiervoor gebruik van de modules Tijdregistratie en Rapportage. Door middel van rekenregels is de software zo ingericht dat precies de juiste informatie op de juiste manier wordt vastgelegd en de rapportages het benodigde inzicht bieden.
Verder wordt in TimeTell verlof en ziekte bijgehouden en wordt de beschikbaarheid van medewerkers vastgelegd.

Licenties uitbreiden gaat makkelijk en snel

Koetsier: “TimeTell is door de jaren heen met ons meegegroeid. Van een bescheiden team, zijn wij uitgegroeid tot een organisatie van 150 medewerkers. Inzicht in ieders activiteiten wordt naarmate de organisatie groeit steeds belangrijker. TimeTell helpt ons daarbij. Licenties of modules uitbreiden gaat gemakkelijk en snel. Als wij contact opnemen met TimeTell worden we vlot geholpen, zowel door de helpdesk als door onze accountmanager. Verder zijn we erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding van TimeTell.”

Organisatie:
C-Job Naval Architects

Branche:
Zakelijke dienstverlening

Aantal gebruikers:
150

Locatie:
Hoofddorp, Roterdam, Heerenveen, Nikolayev (UA)

TimeTell gebruiker sinds:
2009

www.cjob.nl

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Bent u op zoek naar een softwaresysteem voor 50 gebruikers of meer, en heeft u interesse in de TimeTell of wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

TimeTell Sales Team
Scroll naar boven