TimeTell en de Industrie, Handel & Logistiek

Met honderden klanten in deze branche kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met uw vraagstuk omtrent tijdregistratie, dienstroosterplanning en bijvoorbeeld overwerkberekeningen.

Waarom kiezen organisaties uit de Industrie, Handel & Logistiek voor TimeTell?

  • Gebruiksvriendelijke tijdregistratiesoftware.
  • Geïntegreerd kloksysteem en/of barcodescanner.
  • Inzicht in, en grip op werktijden van grote personeelsbestanden.
  • Dienstroosterplanning.
  • Automatische overwerkberekening.

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

TimeTell aanwezigheidsregistratie

Grip, inzicht en gebruikersgemak

Honderden bedrijven uit deze sectoren werken met TimeTell. Behalve Tijdregistratie is er veel functionaliteit in TimeTell beschikbaar die met name in deze branches van belang zijn, bijvoorbeeld dienstroosterplanning en overwerkberekeningen. Om grip te houden binnen deze dynamische werkomgevingen wordt er met tijdregistratie vaak gebruik gemaakt van ons geïntegreerde kloksysteem binnen TimeTell. Op deze manier is het altijd inzichtelijk wie welke dag, hoe lang, waar en waaraan heeft gewerkt. Dit geïntegreerde kloksysteem in combinatie met barcodescanners op de werkvloer wordt vaak succesvol ingezet. Hierdoor ontstaat grip op en inzicht in allerlei facetten binnen een organisatie.

Industrie, Handel & Logistiek

Logistiek & Overslag – Handel – Maakindustrie – Industriële dienstverlening – Bouw – Sociale werkvoorzieningen – Medische industrie

Veel gebruikte modules in de Industrie, Handel & Logistiek

TImeTell inklokken App

Tijdregistratie

Met de Tijdregistratie module van TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel gewerkte uren registreren op activiteiten, projecten en/of klanten. Er kan hierbij ook gebruik worden gemaakt van een handscanner. Hiermee is er direct inzicht in de gewerkte uren van medewerkers maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden.

Kloksysteem

Met een klokterminal kan de aan- en afwezigheid van medewerkers worden geregistreerd. TimeTell kan zichtbaar maken bij welke klokterminal en op welke locatie iemand zich heeft aan- of afgemeld. Identificatie gebeurd door middel van een RFID pasje, sleutelhanger of vingerafdruk. Ook de reden van de afwezigheid (bijvoorbeeld een dienstreis) kan worden aangegeven.

TimeTell aanwezigheidsregistratie
TimeTell projectplanning

Planning

De softwaremodule Planning van TimeTell is een gebruiksvriendelijke en efficiënte tool voor personeels- en dienstroosterplanning, de planning van projecten en de allocatie van resources. Door de software te combineren met de module Tijdregistratie, kan op basis van data de planningen met de realisatie vergelijken worden en indien gewenst geoptimaliseerd.

Rapportage

Aan de hand van overzichtelijke rapportages heeft men inzicht in de werk- en pauzetijden. Dat geldt ook voor een situatie waar in plus-, minuren of overwerk wordt gemaakt. TimeTell biedt de mogelijkheid om per medewerker maandrapportages te genereren en per email naar de medewerkers te distribueren. Dit geeft uw medewerker inzicht, duidelijkheid en rust. De maandreportages kunnen naar wens van de organisatie worden opgemaakt en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van het bedrijfslogo.

Tijdregistratie rapportages
TimeTell Planning dienstrooster

Agenda

De Agenda module in TimeTell heeft de MS Outlook ‘look en feel’ en functionaliteit. De afspraken zijn gekoppeld aan klanten, projecten en/of activiteiten. U kunt medewerkers inplannen op roosterdiensten (shifts). Verder biedt de agenda inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers in geplande werkzaamheden.

De juiste modules voor de gewenste functionaliteit

TimeTell is een modulair pakket. Er zijn drie hoofdmodules. Met de Tijdregistratie module kunnen medewerkers eenvoudig uren boeken. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunnen gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd worden.

Alle hoofdmodules zijn uitstekend te combineren met de App module . Hiermee is TimeTell altijd binnen handbereik en altijd en overal te gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk TimeTell te koppelen met een ander HR-, ERP-, of financieel systeem.

Bekijk hier ons module overzicht >>

Het TimeTell Sales Team

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisaties in de industrie, handel of logistiek?

Onze accountmanagers zijn branche gespecialiseerd en vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van TimeTell voor uw organisatie. Zij ontmoeten u graag persoonlijk op locatie of via Teams.

Scroll naar boven