Hosting & beveiliging

Het organiseren van goede hosting en informatiebeveiliging is een continue proces waar wij dagelijks mee bezig zijn om zo de digitale veiligheid van TimeTell software en onze organisatie te waarborgen.

Lees hieronder meer of neem contact met ons op indien u vragen heeft.

Hosting

TimeTell software is zowel online als on-premises beschikbaar. Voor TimeTell Online werken wij samen met de combinatie Avantage / Uniserver. Uniserver is één van de grootste cloudhosting organisaties van Nederland. Avantage brengt gespecialiseerde kennis in op het gebied van beheer en beveiliging. Beide organisaties zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3000 gecertificeerd. De datacenters waar Universer gebruik van maakt, bevinden zich in Amsterdam en Almere.

TimeTell, Avantage en Uniserver beschikken allen over een ISO 27001 certificaat. Hiermee wordt de kwaliteit van de hosting, informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens gegarandeerd.

Om de kwaliteit van dienstverlening continue hoog te houden, worden de audits periodiek herhaald.

Servers

Informatiebeveiliging

Voor de interne TimeTell processen werken wij conform de ISO 27001 norm. Daarnaast laten wij ook regelmatig penetratietesten op ons data-infrastructuur uitvoeren. Uit deze testen blijkt dat onze infrastructuur veilig en betrouwbaar is. Voor de onlangs uitgevoerde Pen test hebben wij de maximale waardering van 5 sterren ontvangen.

De Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG, of GDPR) is in 2018 in werking getreden. Onze dienstverlening voldoet volledig aan de wettelijk gestelde normen. Om dit tot stand te brengen hebben we samengewerkt met de juristen van onze branchevereniging NLDigital.

Zij hebben samen met de Autoriteit Persoonsgegevens een Data Pro certificaat in het leven geroepen, waarmee IT organisaties aan kunnen tonen, dat zij alle benodigde acties in het kader van de AVG hebben uitgevoerd. TimeTell behoorde tot de eerste organisaties die het Data Pro certificaat hebben behaald. Zo hebben wij een ‘Data Pro’ verwerkersovereenkomst opgesteld en is er een datalekken protocol. Sinds 2023 wordt de Data Pro certificering op Europees niveau uitgevoerd door Scope Europe en is TimeTell opgenomen in hun Data Pro Register (Adherence ID 2023SCOPE6009000DATAPRO). De hierbij horende werkwijze en attitude zijn ingebed in onze algemene bedrijfscultuur.

Informatiebeveiliging is een continu proces. Onze privacy officer en twee security officers zijn belast met de bewaking van deze werkwijze en attitude om onze informatiebeveiliging te blijven garanderen.

Het TimeTell Sales Team

Vragen? Meer weten?

Wij horen graag van u.
U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Scroll naar boven