EuropeGermanBelgium

TimeTell Cursus

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN UW TIMETELL PAKKET? VOLG EEN TIMETELL CURSUS.

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie en/of Planning. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

RAPPORTAGE – Maakt u gebruik van de Rapportage module? Dan is het raadzaam deze cursus te volgen en zo het meeste uit uw TimeTell product te halen. Deel 1 van de cursus (het ochtendprogramma) is bedoeld voor iedereen die intensief met rapportages werkt. Deel 2 (het middagprogramma) gaat wat dieper in op de materie en is bedoeld voor functioneel of technisch applicatiebeheerder van TimeTell en anderen die zelf rapportages willen maken of aanpassen. Kennis van databases is hierbij een vereiste. Klik hier om het programma te bekijken.

Klik hier voor het inschrijfformulier van de cursussen
DE EERSTVOLGENDE CURSUSSEN ZIJN:

Tijdregistratie
Maandag 11 december
Maandag 8 januari
Maandag 5 februari
Maandag 12 maart

Functioneel Beheer
Dinsdag 12 december
Dinsdag 9 januari
Dinsdag 6 februari
Dinsdag 13 maart

Rapportage
Donderdag 25 januari
Donderdag 29 maart

Praktische informatie

Aanvangstijden en locatie De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg en zijn inclusief lunch en cursusmateriaal.

Kosten
De kosten voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

  • 1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer): €425,-
  • 2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer): €825,-
  • Rapportage: €225,-

Het is mogelijk om via ons een hotelovernachting te boeken in het Mövenpick Hotel Den Haag – Voorburg voor het kortingstarief van €99,- per nacht inclusief ontbijt. Indien u dit wenst kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl

CONTACT

Contact