EuropeGermanBelgium

TimeTell Cursus

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN UW TIMETELL PAKKET? VOLG EEN TIMETELL CURSUS.

 

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

CURSUS RAPPORTAGE – De cursus Rapportage zoals die voorheen werd gegeven, wordt niet meer aangeboden. Gezien de brede en klantspecifieke behoeftes op dit gebied, bleek het niet mogelijk om één universele cursus te ontwikkelen die aan alle behoeftes voldoet. In de cursus Functioneel Beheer wordt nu meer aandacht besteed aan rapportage. Is er behoefte aan meer specifieke kennis over de rapportage mogelijkheden die TimeTell biedt, dan is het mogelijk een consultant in te huren via planning@timetell.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier van de cursussen
DE EERSTVOLGENDE CURSUSSEN ZIJN:

Tijdregistratie
Maandag 27 augustus
Maandag 17 september
Maandag 8 oktober

Functioneel Beheer
Dinsdag 28 augustus
Dinsdag 18 september
Dinsdag 9 oktober

Praktische informatie

De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg en zijn inclusief lunch en cursusmateriaal.

Kosten

De kosten voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

  • 1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer): €425,-
  • 2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer): €825,-

Het is mogelijk om via ons een hotelovernachting te boeken in het Fletcher Hotel Leidschendam – Den Haag voor het kortingstarief van €98,- per nacht inclusief ontbijt. Indien u dit wenst kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?

Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.