EuropeGermanBelgium

TimeTell Cursus

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN UW TIMETELL PAKKET? VOLG EEN TIMETELL CURSUS.

 

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie. Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

CURSUS RAPPORTAGE – De cursus Rapportage zoals die voorheen werd gegeven, wordt niet meer aangeboden. Gezien de brede en klantspecifieke behoeftes op dit gebied, bleek het niet mogelijk om één universele cursus te ontwikkelen die aan alle behoeftes voldoet. In de cursus Tijdregistratie wordt nu meer aandacht besteed aan rapportage. Is er behoefte aan meer specifieke kennis over de rapportage mogelijkheden die TimeTell biedt, dan is het mogelijk een consultant in te huren via planning@timetell.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier van de cursussen
DE EERSTVOLGENDE CURSUSdata ZIJN:

Tijdregistratie
Maandag 14 januari
Maandag 11 februari
Maandag 11 maart

Functioneel Beheer
Dinsdag 15 januari
Dinsdag 12 februari
Dinsdag 12 maart

Praktische informatie

De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg en zijn inclusief lunch en cursusmateriaal.

Kosten
De kosten voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

  • 1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer): €425,-
  • 2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer): €825,-

Het is mogelijk om via ons een hotelovernachting te boeken in het Hotel Den Haag-Voorburg voor het kortingstarief van €103,- per nacht inclusief ontbijt. Indien u dit wenst kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl

CONTACT

Contact

  • TimeTell is geschikt voor 50 gebruikers of meer.