EuropeGermanBelgium

TimeTell Cursus

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VAN UW TIMETELL PAKKET? VOLG EEN TIMETELL CURSUS.

Als nieuwe of toekomstige gebruiker van TimeTell software is het van belang om een TimeTell cursus te volgen. Tijdens de cursus krijgt u inzicht in alle opties en mogelijkheden die de software te bieden heeft en leert u optimaal gebruik te maken van uw TimeTell product. Naast de cursussen Tijdregistratie en Functioneel Beheer kunt u ook de cursus Rapportage volgen.

 

TIJDREGISTRATIE – Als functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, manager of key-user kunt u deze cursus volgen. Er wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van TimeTell Tijdregistratie. Klik hier om het programma te bekijken.

FUNCTIONEEL BEHEER – Deze cursus is bestemd voor de functioneel applicatiebeheerder van TimeTell, en is een vervolg op de cursus Tijdregistratie en/of Planning heeft gevolgd. Bekijk het programma voor een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld.

RAPPORTAGE – Maakt u gebruik van de Rapportage module? Volg dan deze cursus om het meeste uit uw pakket te halen. De cursus bestaat uit twee delen, een ochtend- (basis) en een middagdeel (geavanceerd). Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

Klik hier voor het inschrijfformulier van de cursussen
Inschrijven
DE EERSTVOLGENDE CURSUSSEN ZIJN:

Tijdregistratie
Maandag 26 juni
Maandag 21 augustus
Maandag 18 september
Maandag 9 oktober
Maandag 13 november

Functioneel Beheer
Dinsdag 27 juni
Dinsdag 22 augustus
Dinsdag 19 september
Dinsdag 10 oktober
Dinsdag 14 november

Rapportage
Donderdag 26 oktober

Praktische informatie

Aanvangstijden en locatie De TimeTell cursussen beginnen om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. Ze vinden plaats in ons hoofdkantoor te Voorburg en zijn inclusief lunch en cursusmateriaal.

Kosten
De kosten voor de verschillende cursussen zijn als volgt:

  • 1 dag (Tijdregistratie óf Functioneel beheer): €425,-
  • 2 dagen (Tijdregistratie én Functioneel beheer): €825,-
  • Rapportage: €225,-

Het is mogelijk om via ons een hotelovernachting te boeken in het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen voor het kortingstarief van €99,- per nacht. Indien u dit wenst kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vragen?
Indien u vragen heeft of graag meer informatie wil ontvangen over onze cursussen stuur dan een e-mail naar: sales@timetell.nl

CONTACT

Contact