Collegas Consultancy

Consultancy

Goede software is niet voldoende voor een goede oplossing. De oplossing zal goed moeten worden geïmplementeerd. Immers TimeTell is een standaardpakket, dat middels parameters op maat kan worden aangepast aan de desbetreffende organisatie. Pas dan kan er optimaal resultaat met TimeTell geboekt worden. Meer weten over onze consultancy? Wij horen graag van u.

U kunt op onze ervaren en betrokken consultants rekenen voor;

  • de implementatie van uw TimeTell software oplossing,
  • maatwerkrapportages,
  • conversies en herinrichting,
  • applicatiebeheer,
  • projectleiding.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Implementatie van uw TimeTell software oplossing

Belangrijk is om bij de implementatie doelgericht te werken. Dat betekent goede afspraken maken en het scheppen van heldere verwachtingen. Er zal – in samenspraak met u – een plan van aanpak gemaakt worden. Veel van onze klanten hebben een TimeTell werkgroep en sommigen hebben ook een TimeTell stuurgroep. De werkgroep heeft als taak de implementatie te begeleiden en de goede werking van TimeTell te bewaken en het gebruik te optimaliseren.

TimeTell Planning Planbord

Overige consultancy diensten

In sommige gevallen is het wenselijk om na het implementatie traject een TimeTell consultant in te huren. Uiteraard is dit mogelijk. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen TimeTell consultants bij u op locatie de werkzaamheden uitvoeren of remote vanuit het TimeTell kantoor in Voorburg.

Tijdregistratie rapportages

Maatwerk rapportages

Indien gewenst kunnen wij maatwerkrapportages voor onze klanten bouwen. Dit doen wij met behulp van de rapportage module.

Conversie en herinrichting

Na verloop van tijd dienen klanten over te gaan naar een nieuwe versie van de software. Men is dan verzekerd van een up to date versie die volledig ondersteund wordt. Veel klanten vinden het prettig bij deze conversie ondersteund te worden door een TimeTell consultant. Vaak wordt dit moment ook benut om de inrichting van TimeTell te evalueren. Soms wordt dan besloten de applicatie opnieuw in te richten en dan ook meteen gebruik te maken van de nieuwe functionaliteiten die met die release ter beschikking zijn gekomen.

Applicatiebeheer

Indien er geen capaciteit of deskundigheid in huis is om het functioneel applicatiebeheer van timetell uit te voeren, kan er een timetell consultant ingehuurd worden voor een paar uur in de week. Dit kan een combinatie zijn van lokaal en remote support. Voor een vast bedrag per maand is de support verzorgd en bovendien zorgt TimeTell voor vervanging indien de consultant verhinderd is. De continuïteit van de support is zo gegarandeerd.

TimeTell Consultancy

Projectleiding

Wij hebben veel ervaring met het implementeren en uitrollen van TimeTell. Klanten kunnen hiervan gebruik maken door een projectleider in te huren die verantwoordelijk wordt voor het implementatietraject.

Het TimeTell Sales Team

Benieuwd naar de voordelen van TimeTell voor uw organisatie?

Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Scroll naar boven