EuropeGermanBelgium

Referenties

Gemeente Amsterdam

Ingenieursbureau Amsterdam is verantwoordelijk voor de grond- weg- en waterbouw binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie.

Ruim 700 medewerkers gebruiken TimeTell om toekomstige uren in te plannen en daardoor een beter inzicht te krijgen op de werkdruk. Projectleiders kijken via de beschikbaarheidsschermen in TimeTell welke medewerkers eventueel binnen een bepaalde periode beschikbaar zijn om deel uit te gaan maken van hun project. Vervolgens gaan de projectleiders zelf met deze medewerkers het gesprek hierover aan. Als alles akkoord is, plant de medewerker deze werkzaamheden daarna zelf bij hem/haar in.

Lees meer…

Vos Logistics: “TimeTell is veelzijdig en betrouwbaar”.

Vos Logistics is een onafhankelijke, Europese logistieke dienstverlener.
Zij leveren een breed scala aan transport- en klant specifieke logistieke diensten.

Inmiddels werkt Vos Logistics binnen de warehouses in Helmond, Oss en Roosendaal al geruim 8 jaar met 620 van haar medewerkers in TimeTell. Binnen de organisatie zijn er verschillende afdelingen die ieder op hun eigen manier TimeTell inzetten. TimeTell wordt ingezet om de activiteiten van medewerkers op een efficiënte manier te registeren, waardoor er nauwkeurige data beschikbaar is voor rapportages, die gebruikt worden om inzicht te krijgen van de activiteiten in de magazijnen maar ook voor urenverantwoording/tijdregistratie.

Lees meer…

Voor ICTU is tijdschrijven van groot belang.

ICTU is van de overheid en werkt voor de overheid.

ICTU helpt overheden beter te presteren, digitale werkprocessen binnen en tussen overheden zorgen voor betere dienstverlening en meer efficiëncy. Het stroomlijnen van die processen en het werken aan een optimale uitwisseling van betrouwbare gegevens zorgt bovendien voor flinke kostenbesparingen.

Lees meer…

CBRE: “Het sterke punt van de TimeTell applicatie is dat het eenvoudig is om wijzigingen door te voeren en processen te finetunen.”

CBRE is een internationaal adviesbureau voor commercieel vastgoed.

Een jaar geleden werd in alle Europese kantoren PeopleSoft geïmplementeerd voor alle financiële processen. Aangezien dit geen oplossing bood voor Resourceplanning en Urenregistratie, ging CBRE op zoek naar een aanvullende applicatie die dit efficiënt en gebruiksvriendelijk kon invullen . TimeTell bleek hiervoor de geschikte oplossing.

Lees meer…

Bayer CropScience: “TimeTell is zeer gebruikersvriendelijk, dit heeft enorm geholpen bij het uitrollen van tijdregistratie.“

Onder de merknaam Nunhems, biedt Bayer CropScience deskundig advies en hoogwaardige zaden in 28 groentegewassen.

Bert Uijtewaal, Coordinator Special Projects:“Wij waren op zoek naar een geschikt systeem voor onze tijdsregistratie. Een demonstratie op ons bedrijf door TimeTell consultants heeft ons snel overtuigd. De consultants konden zich goed in onze vraagstelling verplaatsen en kwamen goed voorbereid met op onze branche toegespitste voorbeelden. Momenteel gebruiken wij TimeTell wereldwijd hoofdzakelijk voor tijdsregistratie voor onze R&D-afdeling met 800 medewerkers. Zij registreren tijd op verschillende projecten/gewassen. Deze projecten kunnen tevens een WBSO kenmerk bevatten zodat we deze registratie tevens kunnen gebruiken voor de verantwoording van WBSO subsidie. Op dit moment bekijken wij ook of de geboden mogelijkheden voor agenda en planning aansluiten bij onze behoeften.”

Lees meer…

Gemeente Noordwijk: “Bij vragen is de TimeTell Helpdesk altijd goed bereikbaar en ligt de oplossing vaak binnen handbereik.”

Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie. Het is het bruisende hart van de befaamde Bollenstreek met als grootste blikvanger het 13 kilometer lange zandstrand.

De gemeente Noordwijk werkt al sinds 2009 met TimeTell. TimeTell heeft een koppeling gemaakt met MBR (Medewerker Basis Registratie), zodat alle gegevens en mutaties automatisch in TimeTell verwerkt worden. Ook draait TimeTell maandelijks een export uit van de uren & tarieven. Deze worden dan geïmporteerd in het financiële systeem CiVision Middelen voor verdere verwerking. Sinds 2013 wordt er bij de Gemeente Noordwijk ook gebruik gemaakt van Datafox klokken voor tijdregistratie.

Lees meer…

SHL-Groep: Met TimeTell inzicht voor Iedereen!

Stichting SHL-Groep zorgt voor ondersteuning van de eerstelijn, waaronder huisartsen- en verloskundigenpraktijken in de regio Zuidwest Nederland. Patiënten kunnen hier terecht voor bijvoorbeeld: bloedafname, bloeddrukmeting, echo-onderzoeken, MRI’s, röntgen en begeleiding bij chronische ziekten. Zo zorgt SHL-Groep er bijvoorbeeld voor dat de huisarts meer tijd heeft voor de patiënt.

SHL-Groep maakte voor de aanschaf van TimeTell al gebruik van een tijdregistratie pakket en een kloksysteem. Deze waren gedateerd en niet geïntegreerd. Daardoor bood het systeem weinig mogelijkheden en was het niet inzichtelijk voor de medewerkers. SHL-Groep is toen op zoek gegaan naar een nieuw tijdregistratiepakket dat wel geïntegreerd is en alle medewerkers duidelijk inzicht geeft in de gewerkte uren.

Lees meer…

Continium heeft ook de TimeTell App in gebruik genomen

Discovery Center Continium te Kerkrade is een science center en een museum in één. Bezoekers ontdekken in het Continium hoe wetenschap en techniek hun dagelijks leven kunnen beïnvloeden

Continium had geen inzicht meer in de gewerkte uren van haar medewerkers. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een geïntegreerde oplossing van aan- en afwezigheidsregistratie, urenverantwoording en planning. Enkele belangrijke eisen waren: gebruikersvriendelijkheid, roosters maken, bezettingsformule en koppelmogelijkheden. TimeTell voldoet aan de eisen van Continium.

Lees meer…

Woningbelang: rechttoe-rechtaan tijdregistratiegebruikers

Woningbelang is opgericht in 1919 en sindsdien gevestigd in Valkenswaard. Alle mensen en instellingen kunnen bij Woningbelang terecht, maar in het bijzonder zij die niet het vermogen (in financiële, fysieke, psychische of sociale zin) hebben om op eigen kracht bijpassende huisvesting, woondiensten of maatschappelijk vastgoed te vinden.

Destijds was de aanleiding voor tijdregistratie bij Woningbelang de belastingplicht voor commerciële activiteiten en projecten. De kosten van deze activiteiten moesten inzichtelijk worden. Tijdregistratie werd hierdoor noodzakelijk. Later werden corporaties integraal belastingplichtig en verdween deze noodzaak. Inzicht in kosten bleef echter van groot belang en dat is nog steeds actueel. Maarten Meulepas (Manager Bedrijfsvoering): “Alles begint met een goed inzicht. Waar wordt de tijd aan besteed, moet ik dit proces / deze activiteit wel zelf doen? Je moet afwegingen maken en met tijdregistratie is dat inzicht er. Meten is weten.”

Lees meer…

Turien & Co : Een sluitende Tijdregistratie & Tijdverantwoording als basis

Turien & Co. voert een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten uit de schade-, zorg- en inkomensverzekeringsmarkt. Hierbij verzorgen ze de totale handling, zoals beheer, administratie, schadebehandeling & -betaling, marketing en verkoop.

Bij Turien & Co. Assuradeuren is het project tijdregistratie gestart met als doel: het verkrijgen van een sluitende tijdregistratie en de mogelijkheid om tijdverantwoording vast te leggen. Na een selectietraject is TimeTell als beste uit de bus gekomen.

Lees meer…

Pagina 1 van 212
CONTACT

Contact