TimeTell en Agri & Food

Is uw organisatie actief in de Agri & Food branche en bent u op zoek naar een flexibele en gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor Tijdregistratie, Declaratie en/of Planning? Met TimeTell kiest u voor controle, inzicht, grip en gemak.

Waarom kiest de Agri & Food branche voor TimeTell?

  • Snelle, gemakkelijke en accurate tijdregistratie (bijvoorbeeld ten behoeve van subsidies).
  • Werktijden van grote personeelsbestanden eenvoudig geregistreerd en inzichtelijk gemaakt.
  • Tijdregistratie door middel van kloksysteem.
  • Activiteitenregistratie.
  • Automatische overwerkberekening.

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor organisaties in de Agri & Food branche? Neem vrijblijvend contact met ons op.

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Uren- en activiteitenregistratie inzichtelijk

TimeTell is binnen de Agri en Food sector een veel gebruikte applicatie. Tientallen bedrijven hebben TimeTell al geruime tijd als softwarepartner waarbij tijdregistratie een belangrijk onderdeel is met name voor een sluitende registratie omtrent subsidies zoals WBSO.

Verder zijn dit vaak organisaties met een groot personeelsbestand waardoor automatisering door middel van klokregistraties, activiteitenregistratie en automatische overwerkberekeningen cruciaal zijn voor een efficiënte werkstroom. TimeTell speelt daar een belangrijke rol in. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij onze klanten in de agri & food branche goed adviseren en weten we wat er speelt.

Agri & Food branche

Kwekerijen – Zaadveredeling – R&D – Voedselproductie – Voedselverwerking – Toeleveranciers – Biotechnologie

Veel gebruikte modules in de Agri & Food branche

TImeTell inklokken App

Tijdregistratie

Met de Tijdregistratie module van TimeTell kunnen medewerkers eenvoudig en snel gewerkte uren registreren op activiteiten, projecten en/of klanten. Er kan hierbij ook gebruik worden gemaakt van een handscanner. Hiermee is er direct inzicht in de gewerkte uren van medewerkers maar ook in de gemaakte uren per project, opdrachtgever of klant. Deze uren kunnen worden afgezet tegen de begroting of planning en kunnen indien van toepassing doorberekend worden.

Kloksysteem

Met een klokterminal kan de aan- en afwezigheid van medewerkers worden geregistreerd. TimeTell kan zichtbaar maken bij welke klokterminal en op welke locatie iemand zich heeft aan- of afgemeld. Identificatie gebeurd door middel van een RFID pasje, sleutelhanger of vingerafdruk. Ook de reden van de afwezigheid (bijvoorbeeld een dienstreis) kan worden aangegeven.

TimeTell aanwezigheidsregistratie
Tijdregistratie rapportages

Rapportage

Aan de hand van overzichtelijke rapportages heeft men inzicht in de werk- en pauzetijden. Dat geldt ook voor een situatie waar in plus-, minuren of overwerk wordt gemaakt. TimeTell biedt de mogelijkheid om per medewerker maandrapportages te genereren en per email naar de medewerkers te distribueren. Dit geeft uw medewerker inzicht, duidelijkheid en rust. De maandreportages kunnen naar wens van de organisatie worden opgemaakt en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van het bedrijfslogo.

De juiste modules voor de gewenste functionaliteit

TimeTell is een modulair pakket. Er zijn drie hoofdmodules. Met de Tijdregistratie module kunnen medewerkers eenvoudig uren boeken. Er is een Planning module voor projectplanning en/of personeel- & dienstroosterplanning. Met de Declaratie module kunnen gemakkelijk en snel onkosten gedeclareerd worden.

Alle hoofdmodules zijn uitstekend te combineren met de App module . Hiermee is TimeTell altijd binnen handbereik en altijd en overal te gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk TimeTell te koppelen met een ander HR-, ERP-, of financieel systeem.

Bekijk hier ons module overzicht >>

Het TimeTell Sales Team

Meer weten over de voordelen van TimeTell voor uw organisatie in de Agri & Food branche?

Onze accountmanagers zijn branche gespecialiseerd en vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van TimeTell voor uw organisatie. Zij ontmoeten u graag persoonlijk op locatie of via Teams.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen (070 311 48 11) of door het informatie aanvraagformulier in te vullen.

Scroll naar boven