Software voor aanwezigheidsregistratie

Wilt u de aan- en afwezigheid van uw medewerkers registreren? Maak dan gebruik van de software voor aanwezigheidsregistratie van TimeTell. Uw medewerkers kunnen zich snel en eenvoudig in- en uitklokken met een badge, sleutelhanger of card. Het digitale receptiescherm geeft vervolgens direct een overzicht van wie wel en niet aanwezig is. 

Waarom een aanwezigheidsregistratiesysteem van TimeTell?

  • De TimeTell software is veilig, gebruiksvriendelijk en schaalbaar.
  • Niet alleen de aan- en afwezigheid van personeel wordt geregistreerd, maar ook de reden van afwezigheid.
  • Aan- en afmelden kan met badge, sleutelhanger of card.
  • De online registratie is zorgvuldig, foutloos en bespaart tijd.
  • Het is mogelijk waardevolle rapporten te genereren over aan- en afwezigheid.
  • De verschillende TimeTell modules zijn eenvoudig te combineren, zoals de module Klok en de module Tijdregistratie.

Wilt u meer weten over de voordelen van een aanwezigheidsregistratiesysteem?
Neem dan contact met ons op. We bespreken graag wat onze software voor uw organisatie kan betekenen.

Waarom aanwezigheidsregistratie?

Voor organisaties is het belangrijk om inzicht te hebben in de aan- en afwezigheid van personeel. In veel bedrijven is aanwezigheidsregistratie verplicht, zodat het bij calamiteiten duidelijk is wie er aanwezig zijn in het gebouw. Daarnaast is de aanwezigheidsregistratie van personeel handig als onderdeel van tijdregistratie.

Kies voor online aanwezigheidsregistratie

Het registreren van de aan-of afwezigheid met pen en papier is foutgevoelig en kost veel tijd, zeker binnen grote organisaties. Maar met het online aanwezigheidsregistratiesysteem van TimeTell klokken medewerkers eenvoudig in en uit. TimeTell maakt daarbij zichtbaar bij welke klokterminal en op welke locatie iemand zich heeft aan- of afgemeld. Ook kan de reden van de afwezigheid worden geregistreerd, bijvoorbeeld ziekte, verlof of een dienstreis.

Kloksysteem
Tijdregistratie rapportages

Rapporten van aanwezigheidsregistratie

Door de online aanwezigheidsregistratie van personeel krijgt u veel gegevens in handen. Met behulp van de Rapport module maakt u in een handomdraai rapporten om de gegevens beter te analyseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in te zoomen op de aan- en afwezigheid van personeel op verschillende afdelingen. Ook kunt u verschillende kwartalen of jaren met elkaar vergelijken. Daarnaast kunnen de analyses van de reden van afwezigheid onder de loep worden genomen. Dit biedt waardevolle inzichten waar de organisatie op kan inspelen.

Aan- en afwezigheid in een oogopslag

Met de module Klok, waarmee de aanwezigheidsregistratie van personeel mogelijk is, ziet u de aan- en afwezigheid van medewerkers op een receptiescherm. Het is meteen helder wie in het gebouw is en wie niet. Op die manier weet iedereen direct wie er op locatie bereikbaar is. Bovendien weet u in geval van calamiteiten exact hoeveel mensen in het gebouw zijn, zodat deze in veiligheid kunnen worden gebracht.

TimeTell aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie app

Met de TimeTell App kunnen de kloktijden ook in de app worden getoond. Op die manier is altijd en overal te zien wie wel of niet aanwezig is. Bovendien kunnen medewerkers zich via de app voor aanwezigheidsregistratie afmelden, waar ze ook zijn. De app is onderdeel van de TimeTell omgeving en dat betekent dat alle gegevens worden gesynchroniseerd met de TimeTell software. Wilt u graag meer informatie over de TimeTell App? Klik dan hier.

Inzicht in werktijden

Aan de hand van overzichtelijke rapportages heeft men inzicht in de werk- en pauzetijden. Dat geldt ook voor een situatie waar in plus-, minuren of overwerk wordt gemaakt. TimeTell biedt de mogelijkheid om per medewerker maandrapportages te genereren en per email naar de medewerkers te distribueren. Dit geeft uw medewerker inzicht, duidelijkheid en rust. De maandreportages kunnen naar wens van de organisatie worden opgemaakt en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van het bedrijfslogo.

TimeTell Tijdregistratie dagverwerkingscherm

Aanwezigheidsregistratie combineren

TimeTell is een modulair pakket. Wij bieden drie hoofdmodules en meerdere sub-modules aan, zoals de Klok module voor aanwezigheidsregistratie. Al deze modules zijn eenvoudig te combineren. U kunt bijvoorbeeld de hoofdmodule Tijdregistratie combineren met ons aanwezigheidsregistratiesysteem. Zo stelt u een pakket samen dat past bij de wensen van uw organisatie. Ook is het mogelijk om op ieder gewenst moment een extra gebruiker toe te voegen of een nieuwe module.

Hier vindt u meer informatie over de verschillende modules van TimeTell.

Over TimeTell

TimeTell B.V. is een succesvolle en betrouwbare IT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaratie en Planning. In deze markt zijn we met meer dan 600 klanten en ruim 130.000 gebruikers marktleider in de Benelux.
Behalve in Nederland maken ook organisaties in België en Duitsland gebruik van onze oplossingen. Daarnaast wordt TimeTell ook uitgerold door organisaties met vestigingen in verschillende landen in Europa en de rest van de wereld. Dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een partner.
TimeTell is een gezonde en groeiende onderneming met 40 medewerkers. De afgelopen jaren is de omzet en het personeelsbestand met meer dan 10% per jaar gegroeid.

Meer weten over TimeTell >>

TimeTell Medewerkers Pand
TimeTell Sales Team

Bent u geïnteresseerd in onze software voor aanwezigheidsregistratie?

Wij geven u graag meer informatie over ons aanwezigheidsregistratiesysteem en onze andere software voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning voor 50 gebruikers of meer. Neem telefonisch contact op via 070-3114811 of vul het aanvraagformulier in. Hopelijk tot snel!

Scroll naar boven